• Home
  • Bolig
  • Står du og skal bruge forstærkning af spuns?
Bolig

Står du og skal bruge forstærkning af spuns?

Står du med et projekt, hvor du skal have en forstærkning af spuns? Så er der en helt genial metode, hvor dette kan gøres. Med et spunsanker kan du nemlig undgå vibrationer, og dermed undgår du følgeskader på omkringliggende bygninger og huse.

Spuns er generelt nødvendigt i byggeprojekter, hvor omkringliggende jord skal holdes stabilt. Det gør nemlig, at arbejdet bliver så effektivt som muligt – hvor du ikke skal bekymre dig om, om jorden omkring nu også bliver, hvor den skal.

Er det blot midlertidige installationer, hvor der skal være forstærkning af spuns, er et spunsanker helt oplagt at benytte. Det er nemt, hurtigt og vibrationsfrit. Forstærkning af spuns med spunsanker er altså værd at fortrække – og hertil er der et helt bestemt mærke, som virkelig kan gøre forskellen. Nemlig ScrewFast Spunsankre. ScrewFast kan fx anvendes som spunsanker til Københavnerspuns, til ekstra forstærkning af rammet stålspuns og som spuns og jordanker til støjafskærmning.

Et nøje forarbejde

Firmaet bag ScrewFast, som bruges til spuns, designer spunsankerne ud fra viden om de præcise jordbundsforhold, samt bæredygtigheden af den jord, som der skal spunses. Der benyttes nøje beregningsprogrammer, og samtidig bliver arbejdet veldokumenteret – sådan at du kan være garanteret det mest effektive arbejde samt være sikker på, at kvaliteten er helt i top.

Så hvis du står med et byggeprojekt, hvor forstærkning af spuns er aktuelt, så kan du her finde den helt perfekte virksomhed til at varetage opgaven. På deres hjemmeside kan du også se eksempler på det arbejde, som de har udført med deres ScrewFast.

Related posts

Det er okay at bruge penge på ting, som du bruget meget

Redaktion

Skab overblik med en whiteboardtavle

redaktionen

Træk og kulde? En termografi afslører manglede isolering

redaktionen

Leave a Comment