Bolig

Tag på bilferie og skån miljøet

Der har lige været folketingsvalg og det helt store tema var klimaet. Vi er glade for, at politikere er begyndt at snakke mere om klimaet og hvordan vi alle sammen kan passe på det. Derfor kan vi varmt anbefale, at du tager på bilferie fremfor charterferie.

Selv hvis du ikke har en bil, er der hjælp af hente, for du kan finde billig god biludlejning i dag. Så der er ikke længere nogle undskyldninger for ikke at snuppe bilen næste gang, du skal på ferie.

Derfor er bilen bedre

Der er mange, der undrer sig over, hvad der er så slemt med at tage flyet på ferie. Men det bevist i flere undersøgelser, at bilen er langt bedre for miljøet, når du skal på ferie.

Ofte ser man også langt mere af hele landet, når man vælger at tage bilen. Så selvom vi godt ved, at du gerne vil til Kreta, så er der altså også smukt alle de steder i Europa, som du kan nå med en bil.

Biludlejning er blevet billigere

Det er stadigvæk ufatteligt billigt at tage flyet, men meget tyder på, at der snart kommer øget afgifter på fly og det vil gøre bilen endnu mere konkurrencedygtig.

Der er mange, som ikke har en bil, hvis du f.eks. bor i en af de større danske byer, så er det bedst for miljøet, at du tager offentligt transport. Men når du så skal på ferie, kan du leje en bil. Biludlejning er bedre for miljøet, fordi så behøver vi ikke alle sammen have en bil. I stedet kan vi leje en, når vi skal på ferie.

Så sparer du både den miljøskadelige flyrejse, men uden at du behøver at have bil i din hverdag. Det har faktisk aldrig været lettere at passe på miljøet, end det er i dag.

Related posts

Skab kunst i køkkenet

Redaktion

Sofaen er huset hjerte

Redaktion

De fire vigtigste aspekter ved køb af nyt tag

redaktionen