• Home
  • Øvrigt indhold
  • Til dig, der leder efter et efterskoleophold på Sjælland med plads til forskelligheder
Øvrigt indhold

Til dig, der leder efter et efterskoleophold på Sjælland med plads til forskelligheder

Odsherreds Efterskole

Odsherreds Efterskole er en af Danmarks mest internationale efterskoler beliggende på Sjælland. De har en drøm om at gøre Odsherreds Efterskole til det bedste sted i verden, hvor de i et unikt fælleskab både former, inspirerer og udruster den nye generation af unge, som kommer til at forme fremtiden – en ny verden. En ny generation.

Start på Odsherreds Efterskole, hvor du har et stort udvalg af interessefag – hvad end det er dansk, medie, kunst, musik eller andet, der fanger din interesse.

Denne efterskole på Sjælland er omgivet af vand, og bakker, da efterskolen ligger på sin egen lille ø midt på den udtørrede Lammefjord.

Rundt om hovedbygningen ligger der flere små kollegier, som husene i en landsby, og foran hovedbygningen ligger idrætshallen, der er en stor ladebygning, hvor der er rart at være med varme, og god akustik.

Hver morgen, og aften bliver dine venner og dig samlet til sjov, hygge, alvor, taler, musik, fødselsdage, meddelelser og optræden – hver aften er der også forskellige aktiviteter i hallen.

Værelserne ligger fordelt rundt på området som i en landsby. Alle værelserne ligger centreret om en dagligstue, og et lille køkken, hvor man kan lave varm kakao, sandwich, popcorn og/eller nudler.

Værelserne er meget forskellige, men har alle det tilfælles, at de har en atmosfære af ren hygge. Som elev hos Odsherreds Efterskole vil du have din egen seng, skab, bord, pengeboks og hylde.

Rundt i parken er der en fodboldbane, en bålplads og masser af plads til aktiviteter.

Ny spændende uddannelsesmulighed

Hos Odsherreds Efterskole finder du en ny linje ved navn ’OE Business’, som er en ambitiøs linje for elever med særlig interesse for iværksætteri, virksomhedsdrift, markedsføring, idéudvikling, international forretning, projektarbejde og meget, meget mere.

Med denne linje er der ikke forventet et særligt kendskab til iværksætteri, og forretning, blot en stor interesse og viljestyrke til at indgå i et forpligtende, seriøst og ambitiøst samarbejde.

Related posts

Sådan holder du den perfekte grillaften

Redaktion

Hvilken fødselsdagsgave skal du købe?

redaktionen

Sørg for at pleje din hud hele vinteren

Administratoren