Øvrigt indhold

Ting, du skal have med i overvejelserne, når du køber betalingsterminal

Kortomsætningen er vokset i danske virksomheder, det klargør Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen i deres betalingsrapport. Det bekræfter bare, hvad du sikkert allerede ved. Betalingsterminalen er sammen med kasseapparater uundværlig for din forretning. Det er sådan, danskerne betaler – og betales det skal du. Spørgsmålet er bare, om det skal være kontaktløst? Meget tyder på det – kontaktløse betalinger voksede fra 8% i 2016 til 31% i 2017 ifølge Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Du kan finde betalingsterminaler både med og uden kontaktløs betalingsmulighed på ebm.dk. Om skal være kontaktløst er imidlertid ikke den eneste ting, du skal have med i overvejelserne. Betalingsterminaler og kasseapparater er forskellige og dækker forskellige behov. Hvad har du brug for?

Hvor kommer dine kunder fra?

I Danmark er vi så vant til at betale med kort, at vi bruger det mere end kontanter. Sådan er det dog ikke nødvendigvis. Hvis du driver virksomhed et sted med mange turister, er dine behov måske anderledes. Det kan være, du ikke har behov for kasseapparater og betalingsterminaler som understøtter kontaktløst. Måske slet ikke? Det er en chance at tage. Faktum er, at danskerne er vilde med kreditkort.

Hvilken forretning driver du?

Når du skal anskaffe dig et kasseapparat og en betalingsterminal, skal du gøre dig nogle overvejelser. Hvilken forretning driver du? Du kan få betalingsterminaler med drikkepengefunktion. Det går glimrende i spænd med tjenerkald eller briksystem i en restauration. Sælger du mange varer til beløb under grænsen for kodeindtast med kontaktløst, bør du overveje den kontaktløse funktion. Hvor ofte vil du have tid til at skifte bonrullen – og kan du nøjes med en lille bonrulle? Hvor sikker vil du være, hvis internettet forsvinder? Det kan være, du skal have en terminal, der virker offline. Betalingsgaranti er altid en god ting, når du kigger på kasseapparater og betalingsterminaler. En garanti på op til 4.000 kroner sikrer dig, hvis du er uheldig.

Related posts

Sådan slipper du for barbering og voksbehandling

Administratoren

Vil du gerne ud at rejse?

Redaktion

Sørg for at pleje din hud hele vinteren

Administratoren