Øvrigt indhold

Tjek op på din forsikring! Har du det hele med?

Det er de færreste, der har nerverne til ikke at have en indboforsikring, og om grunden til det er økonomisk eller ren og skær glemsomhed, må kun guderne vide. Faktum er, at man aldrig helt kan føle sig sikker, når det kommer til, om man er udsat for tyveri, når man ikke er hjemme. Det er ikke alle danskere, der helt har styr på, hvad deres forsikring helt dækker, og det kan få konsekvenser, når du på et tidspunkt står og mangler en dækning, som du aldrig får. Tjek derfor op på din aftale med forsikringsselskabet.Læs mere her.

3 ting du (måske) ikke er dækket for

Hvis du vil være helt sikker på, hvad du er dækket af, og hvad du ikke er dækket af, så anbefaler vi altid at gennemlæse din forsikringsaftale grundigt og eventuelt kontakte din udbyder. Det er i mange tilfælde muligt at få en billigere forsikring gennem din nuværende forsikring eller en helt anden.

Hvordan står det til med elektronikforsikring?

Ofte er en elektronikforsikring et tilkøb til din forsikring, og hvis du ikke allerede har det, kan det være, at du snart skal overveje det. I denne moderne og højteknologiske tid er der ikke langt mellem, at vi taber og ødelægger vores smartphones.

Hvad med dine børn?

Hvor meget dækker din forsikring dine børn, når de engang skal flytte hjemmefra? Det kan nemlig sagtens variere fra forsikring til forsikring. Nogle steder dækker det også dine udeboende børn til de er 21, men er du sikker på, at det er tilfældet hjemme hos jer?

Hvad dækker din rejseforsikring egentlig?

Det er ikke unormalt, at en rejseforsikring er den del af en indboforsikring. Dog kan der være forskel på, hvor meget du egentlig er dækket. Og hvis du er en sand globetrotter, så er det bare med at være rigeligt dækket.

Related posts

Et velfungerende og flot lejlighedskompleks med denne guide

Redaktionen

Sådan giver du de bedste muligheder i laboratoriet

Redaktion

Kom tættere på dine kunder med en lille påskegave

Administratoren

Leave a Comment