Bolig

Trænger din have til nyt liv?

Har du i lang tid sprunget havearbejdet over, for at fokusere på andre ting? Er din have begyndt at se lidt grå og trist ud? Trænger din have til nyt liv? Så er det måske på tide at give den det. For nogle mennesker bliver havearbejde set som en stor byrde, men alligevel er de fleste af os alligevel interesseret i en have, der ser nogenlunde flot og velholdt ud. Du behøver ikke bruge timer i haven hver uge for at få den til at se fin ud. Det kan klares med nogle små trin.

Pynt dine bede

Hvis du mener, at din have trænger til nyt liv, er der forskellige ting, du kan gøre, for at forsøge at pynte den lidt op. Hvis du gerne vil forsøge at skabe en rød tråd og en lidt større sammenhæng i din have, kan du f.eks. pynte dine bede med barkflis. Flis giver nemlig et rustikt og flot look til din have. Barkflis er en god materiale. Flisen kan du også bruge til dine krukker på terrassen f.eks.

Køb nye havemøbler

I mange haver er det terrassen, der er omdrejningspunktet. Det er måske også det sted, der bliver brugt mest for manges vedkommende. Derfor er det kun rart, hvis I har nogle flotte og rare havemøbler på den terrasse. Hvis I gerne vil gøre det mere komfortabelt, kan I f.eks. investere i et loungesæt eller et nyt sæt borde og stole, som hele familien kan få gavn af.

Plant frugttræer

En have bliver ofte hyggelig, hvis ikke den står så snurrelige. Hvis den har lidt skævheder og tilfældigheder. Hvis du gerne vil give din have nyt liv, kan du plante nogle frugttræer rundt omkring i haven. En eller anden dag vil der være frugt i din have, og så vil det være endnu hyggeligere.

Related posts

Tips til at indrette badeværelset

Redaktion

Møbler fra Fritz Hansen kan binde dit hjem sammen

redaktionen

Sådan kan du få tiden til at gå, mens bilen er på værksted i København

Redaktion