Øvrigt indhold

Trænger dit køkken til en ansigtsløftning? Her er 3 smarte tricks

Køkkenet er et af de rum, hvor der bruges rigtig meget tid hver dag, og derfor skal det være rart at befinde sig der. Især indretningen har indflydelse på rummets atmosfære. Måske er det på tide at indrette køkkenet på ny? En make-over af køkkenet kan gøre underværker, hvis du går og tænker, at køkkenet er kedeligt og upersonligt. Læs med videre, hvis du synes, dit køkken skal piftes op – nedenfor får du nemlig 3 smarte tricks, der hurtigt forvandler dit køkken fra upersonligt til stilfuldt.

 

Har du overvejet nye køkkengreb?

Vil du gerne skabe forandring i dit køkken, så frisk køkkenet op med nye køkkengreb. En ting, som de færreste tænker over at ændre på, det er køkkengrebene i køkkenet. Faktisk er det imidlertid en af de ting, der hurtigt kan bidrage med en fed effekt og et stilfuldt look. Der findes et væld af greb, du kan vælge imellem, uanset farve, materiale og udformning.

 

Nye lamper til køkkenet

Den rette belysning er utrolig vigtig, især i køkkenet. Der skal gerne være skarp belysning, når du laver mad, så du kan se, hvad du laver. Derudover er belysningen med til at sætte den helt rigtige stemning. Vælg eventuelt lamper, som kan dæmpes, så du kan dæmpe lyset, når det er tid til hygge.

 

Sæt prikken over i’et med pynt

Er dit køkken upersonligt og kedeligt, så kan du hurtigt pifte det op ved at placere nips og pynt rundt omkring. Her er et par smarte forslag, du frit kan lade dig inspirere af:

 

  • Grønne planter – eventuelt krydderurter, som er oplagte til at placere i vindueskarmen i køkkenet.
  • Knager til viskestykker, køkkengrej eller pander.
  • Små billeder eller plakater med citater, der kan være med til at sætte stemningen i rummet.
  • Vaser med blomster
  • Frugtskål med friske frugter

Related posts

Sådan slipper du for den grimme lugt i dit badeværelse

Redaktion

Den bedste markedsføring: Direkte salg til følgere på de sociale medier

Redaktion

Kom tættere på dine kunder med en lille påskegave

Administratoren