Bolig

Træt af tårnhøje varmeregninger?

Du kender det sikkert godt. Lige meget hvor mange sokker du tager på, så fryser du stadig, og selvom du er iført en stor trøje, så bliver du jævnligt overmandet af kuldegysninger. Det er mange danskeres hverdag i de kølige vintermåneder, og det er de færreste der, af frygt for varmeregningen, har lyst til at skrue helt op for radiatorerne.

Det bør heller ikke være nødvendigt at skrue helt op for varmen. Men går du og din familie alligevel og småfryser hele tiden, så var det måske en idé at overveje muligheden for at få huset isoleret. Hvert år forsvinder der rigtig meget varme op gennem loftet og direkte ud gennem taget – varme som du vel og mærke ikke får noget ud af. Det er irriterende og dyrt i længden, men med en god loftisolering kan du komme mange af disse problematikker til livs.

 

Bæredygtig loftsisolering, der slår to fluer med et smæk

Loftsisolering er en rigtig effektiv måde at isolere dit hus på. Her har du en gang for alle mulighed for at komme træk og høje varmeregninger til livs, så selvom det måske er en stor post nu og her, så kan det hurtigt betale sig at få loftet isoleret.

Når du fyrer for gråspurvene, har det også en betydning for miljøet. Der skal energi til at producere din varme, og den energi kunne have været sparet væk, hvis dit hus var tilstrækkelig isoleret. Heldigvis er det i dag muligt at få lavet loftisolering på bæredygtige materialer eksempelvis glasuld og knauf isolering. Så ikke nok med at materialerne er miljørigtige, så giver du også en hånd til miljøet ved at få loftet isoleret.

Yderligere er god isolering med til at bidrage til det gode indeklima. Er der træk og koldt, kan det skabe et fugtigt miljø, som sådan noget som skimmelsvamp elsker. Loftisolering er dermed ikke kun med til at skabe en mere miljørigtig husholdning – det skaber også et sundt indeklima for hele familien.

Related posts

3 tips om el-installationer i hjemmet

Redaktion

Få et flot og nyt køkken

Mejr

Puds dine vinduer flot med disse gode råd

Redaktion

Leave a Comment