• Home
  • Bolig
  • Vælg den rette tømrer, få det bedste resultat!
Bolig

Vælg den rette tømrer, få det bedste resultat!

Det kan være svært at finde den helt rette håndværker, når man skal have udført et stykke arbejde. Særligt fordi, det ofte er forbundet med en større udgift, er vi altid på udkig efter en profil, der kan leve op til vores forventninger. Vi ved, at der er mange firmaer, der skriver, de er gode inden for nogle bestemte områder, men med alle de historier man hører om dårligt håndværk, er det stadig forbundet med en vis usikkerhed, når man kontakter en virksomhed.

Her er to måder, hvormed du bedre kan finde ud af, om din potentielle håndværker er værd at ringe til.

Spørg

Der er overvejende sandsynlighed for, at du kender nogle, som har gjort sig deres helt egne erfaringer med en håndværker. Derfor bør du altid starte med at spørge i din nærmeste omgangskreds, om de kan anbefale en bestemt virksomhed. F.eks. kan det være, du kender nogle, der har fået gennemført en ombygning, renovering eller bare fået sat et køkken op?

Uanset hvad, så kan du spørge dem, hvordan deres samlede oplevelse med håndværkeren har været? Lad dig ikke nøjes med et ”det gik fint” – svar, men spørg mere ind til enkelte områder. Spørg om kvalitet og finish var i orden, hør om håndværkeren huskede at rydde pænt op, undersøg om der var et fornuftigt sammenhæng mellem tilbuddet og den endelige pris. Ligeledes bør du spørge, om håndværkeren var punktlig og havde godt styr på at kommunikere, så du hele tiden vidste, hvad der foregik. Uvished er nemlig noget af det værste, når folk arbejder med ens hjem.

Brug Google

Skal du finde et tømrerfirma i Haderslev? Så søg på nettet. Her vil der ikke bare komme resultater frem for virksomheden, men også komme portaler frem, hvor brugere måske har anmeldt firmaet. Det giver dig mulighed for at foretage en samlet bedømmelse, hvor du sammenholder firmaets egen hjemmeside med anmeldelser.

Husk at det kan være en fordel at finde en portal, hvor der er lagt billeder ind af det udførte arbejde. På den måde har du noget fysisk at se på, der kan indikere, hvad du bør forvente.

Related posts

Nyd din have i en isoleret pavillon

redaktionen

Lad din trappe sætte prikken over i’et i din bolig

redaktionen

Sådan øges sundheden i hjemmet og virksomheden

Redaktion