Tøj og modetips

Vær med på moden med et velplejet fuldskæg

Der kan ikke være nogen tvivl om, at fuldskæg er en modetendens, der har slået solide rødder, og som fortsætter langt ind i 2019. Det er ikke længere det glatte look, der udtrykker stil og elegance, hos den maskuline del af befolkningen. Det er dog heller ikke det viltre skæg, der blot får lov at vokse. Vil du gerne være med på moden, er det et velplejet og ordentligt fuldskæg, det handler om. Her får du gode råd til, hvordan du sikrer dig det moderigtige look.

Hold rene linjer

Det handler om at vise, du ikke blot lader skægget vokse vildt. Når du sørger for, at holde linjerne rene, viser du, at du har styr på din stil. Så beslut dig for, hvor grænserne for skægvæksten skal gå, og hold det så ved lige, ved jævnligt at barbere dig. Brug desuden et godt barberblad, så du får det bedst mulige resultat, uden irritation eller ujævn barbering. Du kan for eksempel bruge Gillette Mach 3 Turbo, der med sine 3 knivblade sørger for en tæt og ensartet barbering.

Hold det rent

Velplejet betyder selvfølgelig også rent. Mens et rent og velplejet skæg udstråler at du er med på moden, og har styr på sagerne, er et snavset skæg blot et signal om ligegyldighed. Så sørg for, at holde dit skæg rent og pænt. Det er en god ide at vaske det grundigt hver gang du er i bad, og tjek det også gerne, efter hvert måltid. Brug gerne en skægshampoo, så er du allerede i gang med næste punkt.

Hold det velplejet

Et smukt skæg, er et velplejet skæg. Så forkæl dit skæg, og huden under det, med en lækker skægolie. En god skægolie plejer dit skæg, og forhindrer en del af det slid, det ellers vil blive udsat for. Dermed får du blødt, velduftende og, ikke mindst et fuldt, fuldskæg.

Related posts

Nyt, nyt, nyt

redaktionen

Få ekstra fyldige og markante vipper med et lash lift

Redaktion

Sådan udvælger du dit næste luksus-ur

Redaktion