• Home
  • Bolig
  • Giv din bolig et unikt og personligt præg med en billedvæg
Bolig

Giv din bolig et unikt og personligt præg med en billedvæg

At indrette sin bolig med en billedvæg er de seneste år blevet meget populært. Det er der god grund til. For med en billedvæg kan du skabe en unik og personlig væg med dine bedste billeder, yndlingsplakater og smukkeste malerier. En billedvæg giver rummet masser af personlighed og nyt liv, og det er kun din fantasi som sætter grænser for, hvilke billeder du vil bruge. Herunder finder du nogle gode råd til, hvordan du skaber din egen personlige billedvæg.

En billedvæg som passer til dit hjem og din indretningsstil

  • Inden man går i gang med at lave sin billedvæg, kan det være en fordel at have gjort sig nogle tanker om, hvordan den skal se ud. Det kan f.eks. være i forhold til, om billedvægen skal have et tema. Nogle vælger et sort/hvidt tema, hvor billedvæggen består af billeder og plakater, som alle er i sort/hvid. Andre vælger et farverigt tema med billeder i blandede farver og motiver.
  • En billedvæg kan placeres i alle boligens rum. Har du en væg i stuen som trænger til nyt liv? Eller er badeværelsesvæggen lidt for hvid og kedelig? Billedvæggen kan nemt tilpasses det enkelte rum med brug af forskellige typer af billeder, motiver og farver som passer til stilen i rummet.
  • Nogle vælger udelukkende at have plakater på sin billedvæg, mens andre vælger af lave en billedvæg med f.eks. familiebilleder. Man kan også sagtens kombinere disse to og dermed både have nogle fine plakater sammen med personlige billeder. Mange har gode familiefotos eller fotos fra et særligt øjeblik liggende på enten deres mobiltelefon eller som fremkaldet foto. At bruge sådanne fotos på en billedvæg er en god mulighed for hver dag at mindes gode oplevelser og dejlige stunder.
  • At vælge billeder i forskellige formater kan gøre billedvæggen spændene og levende at kigge på. Man kan vælge at bruge små billeder og/eller plakater såvel som store, og nogle som er i liggende format og nogle i stående.

Et godt tip er dog at have en rød tråd i billedvæggen. Det gør det mere overskueligt at kigge på og giver rummet mere ro.

Har du brug for mere inspiration til, hvordan du skaber din billedvæg, kan du bruge internettet og de sociale medier. Her kan du se forskellige opsætninger af en billedvæg og lade dig inspirere.

Få indrammet dine billeder

Er du en af dem, som også har løse fremkaldte billeder liggende, som du egentlig gerne vil have indrammet? Eller måske har du for nylig købt nogle plakater, som ville klæde din billedvæg? En flot indramning af dine billeder og plakater fuldender billedvæggens look.

Mange ønsker at deres billeder eller plakater bliver flot indrammet i en elegant ramme. For selv at slippe for besværet med indramningen vælger mange at få en professionel glarmester til at indramme deres billeder. Hos din glarmester i Herning kan du både få indrammet billeder, plakater og malerier. Så er der ingen undskyldning for at få hængt dine yndlingsbilleder op.

 

Related posts

Opnå en god søvn med en god dyne

Redaktion

Mangler du et kreativt projekt?

redaktionen

Tips til dine vinduer

Redaktion