• Home
  • Rejser
  • 3 fordele ved strikket beklædninger når du rejser
Rejser

3 fordele ved strikket beklædninger når du rejser

Strikkeri kom tilbage på markedet på populær måde, da Coco Chanel introducerede sin stribede cashmere strik kollektion i det tidlige 20. århundrede. Siden da har adskillige designere udarbejdet strikkeopskrifter i deres smag. Strik er primært brugt til vintertøj indtil nu. Nu strikker folk beklædninger til både vinter, sommer og forår.

Strik er ofte foretrukket af rejsende for sine mange imponerende kvaliteter. Hyppige rejsende vil fortælle dig om disse 4 fordele ved at bære strik, mens du rejser:

1. Det er komfortable

Blødheden af ​​strik betyder at det er perfekt til rejser. I takt med at casual tøj er bliver mere og mere populær, er strik komforten blevet bragt tilbage med stil. Vi synes den aldrig burde være gået. Uanset om det er en stor sweater der vil holde dig varm i det alt for klimatiserede fly eller bus, eller en tætsiddende kjole på den lange pendling til arbejde. Strikket beklædninger giver ultimativ komfort til alle lejligheder.

Folk, der rejser, kender ubehaget ved at sidde i længere tid i flyet eller bus. Hvis dine beklædninger du har på, ikke bevæger sig med din krop, vil det være ekstremt irriterende. Elasticiteten i strik kommer fra bevægelsesfriheden og de åbne rum som de sammenkoblede løkker har. Dette får strik til at forme og bevæge sig med kroppen, så du kan rejse komfortabelt.

2. Det er mindre vedligeholdelse

Tidligere skulle man være ekstra forsigtig med at vedligeholde og vaske dit strikketøj. Med nyere stoffer som superwash behandlet merinould og strømpegarn der kan maskinvaskes, vil din rejsetaske være stressfri. Uanset om du har tid eller vilje til at rense dit tøj, er det fantastisk at have muligheden for bare at smide det i vaskemaskinen. I modsætning til hvad de fleste af jer tror, ​​kan du faktisk stort set maskinvaske alt strikke sweater i dag. Alt du skal gøre er bare at sørge for at lægge skaterne i en mesh pose og vaske dem med forsigtig i koldt vand og derefter tørre det fladt. Det er vigtigt at du ikke bruger skyllemiddel men køber uldsæbe. Jeg arbejder på at bruge maskinvaskbar kashmirstrik, der vil føles som en million dollars, men som næsten ikke koster noget at rengøre.

3.Krøller ikke

Strikket beklædninger holder formen og, modstår også rynker og krøl. Krøllet tøj er forårsaget af varme eller fugt som får fibrene til at bevæge sig og nulstilles til nye ujævne eller bøjede positioner. De indbyrdes forbundne løkker af strikket tøj og deres elasticitet gør det lettere for strikstof at hoppe tilbage til deres oprindelige form i stedet for at sidde fast i den nye rynkede form. Selvom dette ikke gør strik rynkefri, betyder det at der skal rigtig meget til for at krølle dine beklædninger. Det er både nemt og praktisk når du transporter dit tøj i tætpakket kuffert på lange rejser. Dette er ideelt for folk, der pendler eller rejser i forretningsøjemed, fordi de kan dukke op på arbejde eller til møder med krøllet tøj.

Related posts

Arbejder du på plejehjem? Sådan får I de gamle ud på eventyr!

redaktionen

Pas på dem du holder mest af med en autostol

Redaktion

Fyld rygsækken op med oplevelser for livet

redaktionen

Leave a Comment