Forbrugerelektronik

Værktøjer du ikke kan undvære som kørende sælger

Kørende sælgere tilbagelægger mange kilometer på landevejene. Bilen bliver ofte til et kontor, og for at kunne arbejde så effektivt som muligt, handler det i høj grad om at have de rette redskaber, så tiden ude i marken bliver så gnidningsfri og effektiv som muligt. Her i guiden kan du få inspiration til, hvilke værktøjer og produkter, der kan gøre hverdagen som kørende sælger nemmere. Læs med og bliv inspireret!

En god computertaske

Som kørende sælger holder man som regel mange møder. Derfor er computeren også et vigtigt værktøj, når det kommer til at præsentere produkter og ydelser på en optimal måde. Er du sælger oplever du helt sikkert også at bære meget rundt på din computer.

Derfor er selvfølgelig også vigtigt, at den ikke får unødige slag. Med en god computertaske kan du beskytte din computer, når du har den med rundt, ligesom du også kan bruge til opbevaring af skriveartikler, papirer med mere. En computertaske gør også, at du kan have orden i tingene, og det sender også et godt signal til kunderne, at du ikke kommer med favnen fuld men i stedet er velorganiseret.

Print på farten med en mobil printer

Hvis du ofte laver tilbud i bilen, kan det give mening at have en god mobil printer, som du kan have med dig rundt. En mobil printer fylder ikke det store, og den er super let at have med rundt. Fordelen er, at det er let at koble computeren op på printeren og på nogle printere kan du sågar udskrive via mobilen, hvilket gør det endnu mere fleksibelt.

En mobil printer kan for eksempel bruges til at printe kundetilbud, produktblade og lignende ud, som du kan have med ind til kunderne. Den kan gøre dig langt mere fleksibel, fordi du kan lave dokumenterne og printe dem med det samme. Så skal du ikke udskrive hjemmefra eller forbi kontoret for at gøre det. Kendte mærker som Canon, HP og Brother laver mobile printere, hvilket gør det muligt at få en printer i en god kvalitet.

Brochurer og flyers

Hvis meget af din tid går med at præsentere nye produkter, bør du altid have en god stak flyers og brochurer liggende i bilen, så du ikke løber tør. Brochurer og flyers er rigtig gode at bruge, fordi det giver kunden noget mere visuelt at kigge i. Du kan give brochurer og flyers til kunden, så de let kan se udvalget af de produkter, de kan købe hos jer. Dette kan selvfølgelig også vises via slideshows, men det er bare noget andet med et fysisk katalog. Det giver dig også mulighed for at efterlade noget ude ved kunden, så de husker dig efterfølgende.

Tracking af kilometer

De fleste sælgere holder styr på, hvor mange kilometer de kører. Det kan i længden blive trættende at skulle notere på en blok for efterfølgende at tælle det hele op. Heldigvis findes der masser af smarte apps til formålet, hvor du let kan få et overblik over, hvor mange kilometer du har kørt i løbet af året og dermed let kan lave dit kørselsregnskab.

Blok til notater

Som kørende sælger er det alfa og omega let at kunne notere forskellige ting ned i løbet af dagen. Det kan både være idéer, bestillinger og lignende. Her er det vigtigt altid at have let adgang til en blok og en kuglepen, så du kan få nedskrevet ting, når du er på farten og måske ikke lige har computeren tændt.

Få planlagt din dag

Det er brugbart med de rette værktøjer, men det handler i høj grad også om at få planlagt sine dage og uger som udkørende sælger. Få et overblik over hvilke kunder du skal besøge hvornår, så du kan være så effektiv som muligt. Besøg kunder i det samme geografiske område på samme dag, så du ikke skal bruge for meget tid på at køre frem og tilbage. Du kan både bruge en fysisk kalender til planlægningen, men der findes også rigtig mange apps til formålet.

Related posts

Sådan gør du din hverdag nemmere med elektronik

Redaktion

Overvej dine muligheder for udlandstelefoni før du rejser

Redaktion

Få mere ud af din elektronik i hjemmet

redaktionen

Leave a Comment