Øvrigt indhold

Mini Art Copenhagen – børnenes fantasifulde univers

Hos Mini Art Copenhagen ønsker de at være et kreativt og inspirerende univers for børn og deres forældre. Her er nordisk stil og kvalitet i højsædet, og de har derfor håndplukket de fineste mærker fra alle verdens hjørner. Deres største ønske er, at deres udvalg af interiør minder mest af alt om husets øvrige rum, men absolut i børnehøjde, hvorfor de holder sig til stilrene designs til børnenes værelser, som giver en eksklusiv og legende fornemmelse.

Hos Mini Art Copenhagen bruger de rigtig meget tid på at finde nye produkter og mærker, som de synes rammer deres univers. De er altid på udkig efter nye brands, både up-coming, men også de allerede veletablerede. De er stolte af at være alene på mange af mærker i Danmark, og de var blandt andet de første der introducerede Cotton&Sweets, Misioo m. fl. På det danske marked – og det vil de fortsætte med!

Tvillingerabat hos Mini Art Copenhagen

Hos Mini Art Copenhagen giver de en tvillingerabat på 10% til alle tvillingefamilier. Tvillingerabatten gælder såfremt du handler to ens produkter. Det kan eksempelvis være to en sengehimler, dukkevogne, uroer eller 2 kjoler i samme størrelse osv. Såfremt der er tale om en vare, som kan vælges i flere forskellige farver, må du naturligvis gerne vælge 2 forskellige farver, så længe det er den samme slags. Rabatten gælder dog ikke på varer, der i forvejen er nedsat eller i forbindelse med andre tilbud og kampagner.

Få at opnår tvillingerabatten skal du indsende et billige af dine tvillinger til info@miniartcph.dk og lade dem vide, at du har læst deres regler og betingelser, og at du gerne vil benytte dig af deres tilbud – hermed kvitterer de med en rabat på 10%.

Legetøj, boldbassiner, tøj og meget mere

Hos Mini Art Copenhagen finder du alt hvad du overhovedet skal bruge, når du har børn. De har et stort udvalg af alt til både mor og barn, og du vil blandt andet finde boldbassiner, tøj, badeartikler og meget mere. Desuden forhandler de produkter fra en lang række kendte brands, og du kan derfor være sikker på, at alle deres produkter er lavet i allerhøjeste kvalitet.

Er du på udkig efter alt til mor og barn, så er de altså de rigtige at tage fat i. Så skynd dig at gå på opdagelse i de yderst fine produkter hos Mini Art CPH.

Related posts

Sådan bliver din hud den bedste udgave af sig selv

redaktionen

Skab glæde blandt de ansatte med en god kaffemaskine

redaktionen

Køb fantastisk udstyr til din næste badetur

Redaktionen