Bolig

Guide til opbevaring

Det kan være en jungle at finde opbevaring til sine ting. Der er mange forskellige muligheder, og alle mennesker har forskellige erfaringer. Opbevaring af ting kan være meget nyttigt, og hjælpe meget på problemer med rod. Især hvis man bor i en lille lejlighed kan møbelopbevaring være en stor hjælp

Formålet med opbevaring

Inden man finder et opbevaringsrum, skal man overveje hvad man vil bruge det til. Nogen har brug for opmagasinering af tøj og tasker, mens andre skal have et sted til deres lager. Hvis man skal finde et depotrum til sit lager, er det en god idé at kigge efter annoncer. Her kan der f.eks. stå: Lagerrum til leje. Hvis man skal finde et rum til nogle lidt større ting som f.eks. møbler, kan det være værd at overveje om man skal have et opbevaringsrum specifikt til møbelopbevaring.

Du har måske fået rådet: ”lej et pulterkammer” fra venner og bekendte. Det er også et godt råd, og et pulterkammer kan være meget nyttigt. Et pulterkammer er særligt godt til mindre ting f.eks. tøj eller bøger. Når du hører ordet pulterkammer, er det måske ikke de bedste billeder der kommer op i hovedet. Du tænker måske på Harry Potter eller et lille og støvet baglokale. Men faktisk er et pulterkammer et moderne opbevaringsrum med plads til alt det, der ikke er plads til derhjemme.

Hvad skal man opbevare?

Det næste spørgsmål kan være, hvad man skal opbevare. Du har måske en masse ting, som fylder i dit hjem, men du ved ikke hvilke ting der skal blive i lejligheden eller huset, og hvilke ting der skal i et depotrum. En god tommelfingerregel er, at ting du ikke bruger hver måned, godt kan blive opmagasineret. Det gælder f.eks. bøger eller fine sko som du kun bruger 1-2 gange om året. Disse ting kan sagtens blive opbevaret i et opbevaringsrum.

Related posts

Vælg den rigtige indendørsbelysning

Redaktion

Gør hverdagen lettere

redaktionen

Er du også træt af at slå græs? En havetraktor kan klare arbejdet nemt og hurtigt

redaktionen