Øvrigt indhold

Boost din hud med mesoterapi

I takt med at man bliver ældre, mister huden en del af sin naturlige mængde collagen og elastinfibre. Det er de fibre, som sikrer, at huden holder sig elastisk og fleksibel. Når det naturlige indhold i huden mindskes, opstår der små sprækker og fine linjer i huden, som viser sig som rynker, ar, strækmærker eller skader efter sol. Der findes dog flere måder, hvor man har mulighed for at komme tidens tand til livs og reducere hudens aldring.

 

Hvordan foregår og virker behandlingen?

Mesoterapi foregår med en tynd nål og ved små stik i huden i det ønskede område, hvorigennem huden tilføres fugt og vitaminer. Mesoterapi tilfører blandt andet hyaluronsyre, vitaminer, mineraler og aminosyrer, som alle er stoffer, som allerede findes i huden. Disse er med til at genoprette den naturlige balance, som skaber et naturligt resultat, og vil få huden til at synes yngre. Behandlingen virker ved effektivt at reducere rynker og de fine linjer og gøre huden mere fast og fleksibel.

Mesoterapi kan bruges som behandling i både ansigt, hals, håndryg, maven samt indersiden af arme og ben.

 

Hvem bruger mesoterapi?

Fakta er, at collagen niveauet i huden begynder at falde drastisk fra 30-årsalderen, men det er aldrig for sent at gøre noget ved det. Man kan tilhøre huden fugt og volumen på flere måder, både gennem kost og vitaminer, gennem hudplejeprodukter og gennem ansigtsbehandlinger.

Dog henvender behandlingen med mesoterapi sig til alle, der ønsker at få en ansigtsbehandling, der giver huden et naturligt boost og løft. Behandlingen fungerer som anti-age og henvender sig til både mænd og kvinder i alle aldersgrupper. Mesoterapi er til alle, der trænger til at blive frisket op, og er altså ikke kun til personer med dybe rynker eller ar. Behandlingen kan både virke forebyggende og som konkret behandling.

Related posts

Lider du af søvnbesvær grundet autisme?

redaktionen

Bliv klar til jul – sådan bager du let dine egne småkager

redaktionen

Måltider der passer til alle

Mejr

Leave a Comment