Øvrigt indhold

Er det også tid for dig at overdrage din virksomhed?

Der kan være flere grunde til, at man vælger at overdrage sin virksomhed, og det kan være grunde, der giver anledning til både et følelsesmæssigt samt et tidsmæssigt pres. Desuden er der en masse praktiske ting at holde styr på, og når man står med så meget i hænderne, kan det let komme til at synes som en uoverskuelig proces.

En virksomhedsoverdragelsesproces indeholder en hel del elementer. Her skal både den rigtige pris findes, hvorefter der skal laves kontrakter og andre juridiske papirer. Samtidig skal virksomheden stadig kunne fortsætte med det daglige arbejde midt i alt vivaret, og der kræves derfor en hel del organisering, planlægning og ikke mindst overskud fra sælgers side.

Husk dine medarbejdere

For sælger selv kan det være en kæmpe omvæltning at skulle sælge sin virksomhed, men det er det bestemt også for de medarbejdere, der i forvejen arbejder i firmaet. Der vil helt sikkert komme en masse spørgsmål fra dem af undervejs, og bekymringer vil der ligeledes være nok af. I en virksomhedsoverdragelse er det vigtigt, at arbejdsvilkårene for de ansatte stadig er under kontrol -både af hensyn til retsregler og andre aspekter. Den bedste mand at alliere sig med i denne sammenhæng er derfor en god advokat, der på forhånd er sat ind reglerne. Samtidig skal det være en advokat, der har et godt overblik, og han skal også kunne forstå sig på kontrakter og forhandlinger. På den kan du som sælger få lov til at arbejde med dine egne følelser, mens de praktiske ting bliver ordnet af kompetente advokater, der ved, hvad de laver.

Få en advokat til at kigge på din sag

Hos TVC Advokatfirma er der masser af hjælp at hente, hvis du lige nu overvejer at sælge din virksomhed. TVC Advokatfirma har flere advokater til rådighed, så du ikke kommer til at stå alene i overdragelsesprocessen. Kontakt TVC Advokatfirma for flere informationer.

Related posts

3 gode grunde til at bestille mad ud af huset

redaktionen

Tjek op på din forsikring! Har du det hele med?

redaktionen

Få tryghed i maven med en god og billig bilforsikring

redaktionen

Leave a Comment