Øvrigt indhold

Skån din hund når i går tur

Det kan være en blandet oplevelse for en hund at komme ud og gå. På den ene side, så er det rart at få rørt sig og komme udenfor, men på den anden side så kan det være hårdt for nakke, hals og luftrør. Hvis din hund har det med at stramme halsbåndet og trække i snoren, så er der fare for, at hunden kommer til skade. Man bør derfor tage sig et par forholdsregler for at mindske hundens overlast og samtidigt maksimere kontrollen.

Derfor skal du have en sele

En sele til din hund er optimal, fordi den kan flere ting end det traditionelle halsbånd. Halsbåndet kan give en nogenlunde kontrol, men det er samtidigt svært at sikre hundens hals, hvis linen strammes pludseligt. Det er ikke et behageligt billede at få, men det er uanset hvad det der sker, når man vælger det traditionelle halsbånd. Hvis du ønsker lidt mere komfort til hunden og kontrol til dig selv, så er en sele en oplagt mulighed. Selen er mere skånsom overfor hunden, fordi det fordeler kraften bedre rundt på hundens skelet og muskler, fordi selen har en større kontaktflade. Fordi selen har kontakt flere steder rundt på hunden, så vil man også have bedre mulighed for kontrol uden at skade hundens hals.

Hvor kan jeg købe min sele?

Det vigtigste er et stort udvalg. Hvis ikke man har et godt nok udvalg, så kan man måske ikke finde den rigtige størrelse og derfor vil hunden måske ikke have det optimalt i selen. Hvis der ikke er de rigtige farver og modeller, så er det jo heller ikke noget, som i kommer til at bruge, når hunden skal luftes. Hvis du vil se et bredt udvalg af seler og andet hundeudstyr, så kan du læse mere her og se deres udvalg.

Related posts

Effektive strategier til analyse af din organisation

Redaktionen

Er du træt af høje varmeregninger?

redaktionen

Forny din bolig for få midler

redaktionen

Leave a Comment