Ikke-kategoriseret

Tips og tricks til din bilferie

Bilferie er en ferietype, som langsomt er ved at fange flere og fleres interesse. Dette er helt forståeligt, for det er en fantastisk og virkelig smart ferieform. Det er en ferieform, som byder på en helt særlig form for frihed, hvor du ikke er afhængig af for eksempel offentlig transport. Det er altså ikke længere afstanden eller den besværlige transport, der skal stoppe dig fra at gøre de ting, du har lyst til, når du er på ferie.

En bilferie er også en rigtig hyggelig ferieform, hvor du får mulighed for at få en masse kvalitetstid sammen med dem, du er afsted med. Tid hvor I kan få snakket sammen om alt mellem himmel og jord.

Der er dog nogle forskellige tips og tricks, som kan være med til at gøre din bilferie lidt bedre og sjovere. Disse får du nogle af her.

Husk vejhjælp

Det første tip til dig er at sørge for, at du ved, hvem du skal ringe til, hvis du får brug for vejhjælp undervejs. På en bilferie bruger du selvsagt din bil rigtig meget, og der er derfor en risiko for, at der går noget galt med bilen undervejs. Skulle du være så uheldig, at dette sker for dig, så er det rart at vide præcis hvem, du skal ringe til for at få hjælp. Vejhjælpen kan derefter komme og hjælpe dig med problemet, hvad det end måtte være. Det kan for eksempel være, at du har brug for en bugsering hen til det nærmeste værksted.

Pak musik og snacks

Fordi du skal tilbringe rigtig meget tid i bilen på en bilferie, er det vigtigt, at du sørger for at pakke forskellige elementer, som kan være med til at gøre denne tid så hyggelig som overhovedet muligt. To rigtig effektive elementer til at gøre dette er at medbringe snacks og god musik. Det er ikke, fordi du behøver at pakke en masse gamle cd’er ned, men det er blot en god ide at medbringe et stik, der kan forbinde din mobil med radioen, så I kan få en masse god musik at synge med på. Det er nemlig rigtig godt tidsfordriv. Imens sikrer snacksene, at I ikke er nødt til at stoppe gentagende gange, fordi I er sultne.

Planlæg en rute

Inden du drager afsted på bilferien, kan det være en rigtig smart ide at prøve at planlægge ruten nogenlunde på forhånd. Undervejs kan I stadig nemt vælge at tage nogle små afstikkere, hvis det er det, I har lyst til. Men det er bare rigtig rart ikke at skulle stå op hver morgen og bruge tid på at diskutere, hvor I nu skal køre hen denne dag. I stedet kan I blot stå op og tage afsted på den planlagte rute.

Med disse tre tips og tricks til din bilferie, skulle du gerne være så godt som klar til at tage af sted. Så som det allersidste, når du pakker dine ting, skal du blot huske at pakke dit gode humør.