Rejser

Derfor skal du lease en bil til ferien

I en tid fyldt med klimadebat og vegetarburgere kan en ferie i bilen på landevejen virke særdeles attraktiv. Man undgår den store mængde CO2 som en flyvetur udleder, og samtidig er der stor frihed forbundet med at rejse i bilen. Du behøver ikke tage stilling til forsinkede fly, returbilletter og offentlig transport. I stedet kan du mærke friheden på vejene uden stressende tidsplaner og begrænsninger. Heldigvis er det også muligt at komme afsted, selvom du ikke har bil i husstanden. I dag er det nemlig let at lease en bil, så du kan blive helt klar til ferien.

 

Hvilken leasingaftale skal du vælge?

Det kan godt være lidt af en jungle at finde ud af, hvilken leasingaftale man skal vælge. Man kan både erhvervslease, splitlease, flexlease og meget mere. Det er svært at sige på forhånd hvilken aftale, der er bedst, for det afhænger meget af, hvad for en slags ferie man skal på. Hvis man er glad for at tage på mange forskellige ferier, kan det dog være en fordel at prøve sæsonleasing. Der får man to biler på samme aftale men betaler selvfølgelig kun for dem i den periode, hvor de bruges. Så du kan altså både få en robust bil til skiferien og en lækker sommerbil til solferien. Du kan læse mere på https://perbcars.dk/leasing-af-bil/.

 

Gode råd til bilferien

Det er vigtigt at slå fast, at bilferien kun bliver rigtig god, hvis man forbereder sig godt og har styr på tingene. Ingen kan køre i flere timer uden hvil, så det kan anbefales at gøre mange små stop og  holde pauser undervejs. Samtidig skal man nok kraftigt overveje at overnatte i moteller undervejs, så man ikke udsætter sig selv for at køre en hel nat. Hyppige chaufførskift er desuden en klar fordel, men så er man også klar til bilferien.

Related posts

Ferie: Giv børnene noget spændende at snakke om

redaktionen

Sol, varme og god mad

redaktionen

Fyld rygsækken op med oplevelser for livet

redaktionen