Gadgets

Drop tobakscigaretterne med en e-cigaret

Du har måske været ryger længe og har efterhånden prøvet diverse rygestop-kurser eller bøger forgæves. Måske leder du bare efter et alternativ til cigaretterne, der tillader lidt flere smagsnuancer, end hvad du er vant til. Uanset hvilken det er, så kan en e-cigaret måske hjælpe dig i din søgen. En e-cigaret tillader dig at skifte smag efter behov og kan fås i mange forskellige udgaver.

Hvad er en e-cigaret?

En E-cigaret er en elektronisk cigaret. I e-cigaretten er der plads til en væske, som kaldes e-væske, der kan indeholde nikotin eller andre tilsætningsstoffer, præcis ligesom almindelige cigaretter. E-cigaretten er elektronisk, fordi den har et varmelegeme, som er drevet af batteri, der varmer e-væsken op, sådan at den kan blive til damp.

Mange har skiftet til E-cigaret i stedet for almindelige cigaretter, og du har garanteret set, når en person med en E-cigaret går forbi på gaden. Oftest følges de af en sky af velduftende damp, som kan tage et væld af duftnuancer.

En E-cigaret kan erstatte dit behov for almindelige cigaretter, fordi E-væsken kan indeholde nikotin, og dermed dække det nikotin behov du tidligere fik dækket fra de traditionelle cigaretter. Derfor kan den altså hjælpe til et rygestop, hvis du vil kvitte cigaretterne.

Hvad du kan med en e-cigaret

Det univers, som E-cigaretten tilhører, er stort – rigtig stort. Du kan få en E-cigaret, der lige passer til din stil, og du kan finde en væske med dine yndlingssmage. Især væsken er et stort plus ved en E-cigaret, både fordi du kan skifte smag, alt efter hvilke du godt kan lide, men også fordi omverdenen oftest sætter større pris på duften af jordbær eller mango, end den gør på duften af almindelig cigaret røg.

På internettet får du hurtig et overblik over de mange varianter, så der er kun at gå i gang med at lede.

Related posts

PLA filament til din 3D printer

redaktionen

Tips og tricks til at skabe dit eget logo

Redaktion

Skab sjov og spænding med en drone

redaktionen