Tøj og modetips

Efterårs- og vintermoden til kvinder

Nye årstider betyder, at butikkerne begynder at skifte deres sæsontøj ud med nye styles og mode til dette års efterår- og vinterkollektion. Det betyder desuden, at du muligvis skal ud og kigge i butikkerne for at finde nyt tøj til din garderobe. Det kan derfor være en god ide at få en lille forsmag på, hvad der er på mode.

 

Kjoler og nederdele

De seneste par år er mønstre begyndte at vinde meget frem. Folk styler forskellige mønstre med hinanden, men det behøver du nødvendigvis ikke. I stedet kan du finde en kjole eller nederdel med lidt print eller mønster på. Find en kjole som du synes klæder dig, og som du føler dig tilpas i. Det er nemlig vigtigt, at du føler dig tilpas i det tøj, som du køber, da du på denne måde undgår, at det er en kjole, som kommer til at hænge i dit skab – du kan bl.a. kigge på en ichi kjole. Dette gør sig også gældende, hvis du er på udkig efter en nederdel, som du kan have på. Der findes mange forskellige styles af nederdele, og der vil med sikkerhed være en for dig. En som med sikkerhed vil falde i god jord hos dig, vil være en ganni nederdel. Når du har nederdel på, kan du tage en bluse på, som passer til.

 

Accessories

Når du har din kjole eller nederdel på, kan du pifte dit outfit op. Hvis du f.eks. har en løs kjole på, kan du tage et bælte på oppe ved taljen, da dette er med til at fremhæve din figur. Desuden er smykker bliver populære, så tag dine yndlingsøreringe på sammen med en halskæde, et ur eller et armbånd. På denne måde får du skabt din egen stil, og du får piftet det mere op. Gå efter, hvad du føler passer til dig, og det tøj, som du er iført, og rock det.

 

 

 

Related posts

Lækkert tøj til kvinder

redaktionen

Derfor skal du ikke gå på kompromis når du køber ventetøj

Redaktion

Spar penge på frisøren med dine egne kerastase produkter

redaktionen