Tøj og modetips

En god nattesøvn til din baby

Alle forældre kender til følelsen, har vi nu givet barnet nok tøj på til natten eller luren i barnevognen? Vi oplever det nat efter nat, at barnet sparker dynen af eller vender og drejer sig så meget i søvnen, at barnet ligger modsat i sengen næste morgen? Her er natdragten i uld en stor hjælp. Natdragten er form for body men med både lange ærmer og ben i et.

Natdragt i uld

Her vil vi klart anbefale en natdragt i uld. Giver du din baby en på natdragt af uld, kan du føle dig lidt mere tryg. Uldens unikke egenskaber er med til at give dit barn en bedre nattesøvn. Den uldne natdragt både isolerer og tempererer din baby. Skulle din baby sparke dynen af, så hjælper ulden med at holde varmen. Får din baby det derimod varmt, så er uld også god til at optage varme og sende det væk, plus ulden isolerer selv om den er fugtigt fra for eksempel en utæt ble. Uld kan optage op til 30% fugt og stadig bevare sin isolerende evne. Bomuld derimod mister sin isolerende evne bare det har optaget cirka 5% fugt.

Joha natdragt

Joha er et dansk børnetøjsfirma, der har været blandt forældres foretrukne i mange år. Og det er ikke uden grund. Joha laver tøj der holder, og som der er tænkt over detaljen. En Joha natdragt er derfor et rigtig godt valg som sovedragt til dit barn. Joha har mange modeller at vælge imellem og de fremstiller natdragten i forskellige materialer.

Uld kradser ikke

Du husker måske at uldtøj i din barndom var noget der kradsede, men sådan er det ikke i dag. Moderne uld fra merinofåret, som Joha bruger, er det fineste bløde materiale. Derfor kan du bruge en natdragt i ren uld det meste af året. I de varmeste måneder kan du med fordel bruge en natdragt i blandingen uld og silke. Især hvis natdragten bruges til en lur udenfor i barnevognen, som godt kan blive varm. Denne blanding er lidt tyndere og stadig stærk på grund af silken. Og så hjælper silken også kroppen med at ånde ekstra meget i varmen.

Natdragten har mange navne

Det kan være lidt svært at vide hvad man skal søge efter for at finde en natdragt til en baby, for de kaldes flere forskellige ting. En natdragt kaldes også for en heldragt eller en sovedragt, men i bund og grund er det det samme.

Related posts

Mænd og kvinders mode

Redaktion

Guide: Shop med stil online

Redaktion

Sådan får du det perfekte familiehjem

Redaktion