Øvrigt indhold

Hyggelige og festlige lokaler til alle slags fester

Lige meget om det er konfirmation, bryllup, barnedåb, fødselsdag eller noget helt femte, kan det være en stor fest, hvor der er brug for store lokaler til mange mennesker. Hvad enten I går efter et hyggeligt lokale til en barnedåb eller et mere festligt lokale til bryllup eller konfirmation, så er der rige muligheder i Ringsted. I kan være sikre på, at de opfylder jeres ønsker og imødekommer jer, så I får en fantastisk fest.

Lej lokaler med op til plads til 100 personer

La-Rusticas selskabslokaler i Ringsted tilbyder lokaler, hvor der er plads til op til 100 personer, så du kan holde lige de fester, du har i sinde. Hvad end det er en konfirmation, et bryllup, en barnedåb mm. Så står deres personale altid klar til at hjælpe dig med at få en vidunderlig fest ud af det. Sammen med deres dygtige kokke, kan de hjælpe jer med at sammensætte den perfekt menu til dagen. De tilbyder endda helt op til 4-retters menu! Deres restaurant bærer præg af Italien og det italienske køkken, derfor er der gode madmuligheder. Der er alt fra noget let som spaghetti carbonara til noget sværere som en fin ret ved navn Scampi e funghi Trifolcatti. Der er rigtig mange muligheder for at sammensætte en god menu, om det så er 2-retters, 3-retters eller 4-retters.

Nemt at komme derud

La-Rusticas selskabslokaler i Ringsted ligger i udkanten af Ringsted i butikscenteret: RingStedet. Det er nemt at komme derud med god offentlig transport samt, at La-Rusticas selskabslokaler i Ringsted ligger tæt på Vestmortorvejen. Så hvis man har gæster, der kommer fra København, kan de let komme derud på under en time. Udover den gode offentlige transport og motorvejen, er der selvfølgelig også mulighed for at gå, cykle eller hvad man nu er mest til. Det er ikke svært at komme derhen, og derfor er La-Rusticas selskabslokaler i Ringsted et godt sted at holde alt lige fra barnedåb til bryllup til fødselsdag eller noget helt, helt andet. Hvis du vil vide mere, så læs om selskabslokaler i Ringsted her.

Related posts

Lider du af søvnbesvær grundet autisme?

redaktionen

Hvad er ikke-destruktiv prøvning, og hvad bruges det til?

Redaktion

Nu kan du tage bæredygtige sko på fødderne

redaktionen