• Home
  • Bolig
  • Mangler du også inspiration til hvordan du indretter din dagligstue?
Bolig

Mangler du også inspiration til hvordan du indretter din dagligstue?

En dagligstue er et af husets helt centrale rum, det er her hvor du kan tilbringe mange af døgnets 24 timer, og derfor er det også vigtigt at indretningen i især dette lokale, sidder lige i skabet. Men når du først begynder på projektet, vil det gå op for en af det slet ikke er så nemt at indrette en spisestue. For mange genstande vil få det til at virke rodet og kaotisk, mens for lidt omvendt vil få det til at virke tomt og ufærdigt. Derfor er der her samlet en række råd til hvordan du kan få inspiration til indretning af jeres drømme stue.

Byg rummet op om enkelte smukke møbler

En rigtig god ide hvis du ønsker et sammenhængende og harmonisk rum, er at bygge indretningen op om enkelte elementer. Dette kan være alt fra et smukt sofabord eller en iøjnefaldende sofa. Herefter kan man finde mindre elementer, såsom billeder eller puder, som passer ind i disse møblers stil. En stor lampe, kan mange gange også være et uroligt godt udgangspunkt, når det kommer til indretning.

Få inspiration hos de sociale medier og boligblade

En anden god ide når du skal begynde at indrette dit fremtidige hjem, er at søge inspiration andre steder, så du kan få en fornemmelse af hvad der er ”in” i disse tider. Dette kan du blandt andet gøre ved at gribe til tasterne, og få inspiration på de sociale medier, dette kan være alt lige fra Facebook til Instagram, herudover kan du også finde forskellige blogs online, hvor man typisk kan finde en mere uddybende beskrivelse, af tankerne bag indretningen. Er du ikke så meget til computere og IT, kan du alternativt også få nogle gode stilsikre ideer i boligblade, disse kan købes i de fleste butikker.

Related posts

Sådan fornyer du dit gamle køkken

Redaktion

Skab kunst i køkkenet

Redaktion

Tips til at gøre dine projekter derhjemme færdige

redaktionen