• Home
  • Bolig
  • Sådan kan du få tiden til at gå, mens bilen er på værksted i København
Bolig

Sådan kan du få tiden til at gå, mens bilen er på værksted i København

Artiklens indhold er udarbejdet i samarbejde med Autopartner og Spilnu, og derfor kan artiklen indeholde betalte links.

Når bilen skal på værksted, er det ofte forbundet med ventetid og en høj regning. De tre ting behøver dog langt fra gå hånd-i-hånd, da det blot handler om at finde et autoværksted København, som er effektive, og som laver et tilbud til dig, før du afleverer bilen. På den måde får du et overblik over, hvad der skal laves, og hvad det vil koste. Det er dog typisk med forbehold for uforudsete reparationer og lignende, som mekanikeren kan støde på, når han først begynder at kigge på bilen.

Ikke desto mindre giver tilbuddet dig en fornemmelse af, hvad der skal laves, og hvis de støder på andet uden for tilbuddet, skal de altid gøre opmærksom på det, inden de begynder at foretage reparationer eller udskiftninger. Du kan aldrig komme ventetiden helt til livs, men du kan udnytte den og lave ting, der forhåbentligt får den til at gå hurtigt. Vi kommer med tre bud på ting, du kan lave, mens bilen er på værksted.

Tag arbejdet med på værksted

Hvis du skal have bilen på værksted midt i arbejdstiden, kan du med fordel bruge ventetiden på arbejde. Det er naturligvis ikke alle, der kan tage deres arbejde med, men hvis du har et arbejde, der blot kræver en telefon og måske en computer, kan du med fordel tage det med på værkstedet. På den måde ”spilder” du ikke arbejdstid, som ellers typisk skulle lægges senere på dagen eller en anden dag.

Brug tiden til at slappe af med en bog

Vores hverdage er travle, og flere og flere har svært ved at sætte sig ned og slappe af. Der er nemlig altid lige et eller andet, som kan laves. Det forholder sig dog anderledes, når du er på værksted på bilen. Her er du nemlig ”tvunget” til at sidde og vente, og hvorfor ikke udnytte det lille åndehul til at læse en bog, læse nyheder eller noget helt tredje? Det behøves ikke nødvendigvis være en tung bog, men derimod også et magasin eller noget andet, du almindeligvis ikke føler, du har tid til at sætte dig og slappe af med.

Spil mobil- eller onlinespil

Foruden at tjekke Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn eller andre sociale medier, kommer mobil- og onlinespil ind på en 2. plads over ting, som vi typisk giver os i kast med, når vi skal have tiden til at gå. Der findes et væld af forskellige mobil- og onlinespil, som du både kan spille for sjov eller med henblik på at vinde penge. Se mere på spilnu.dk. Hvor fedt ville det ikke være at vinde en håndfuld penge, som måske kunne bruges på at betale noget af værkstedsregningen?

Related posts

Det er okay at bruge penge på ting, som du bruget meget

Redaktion

Derfor er en feriebolig i Sydfrankrig det rette valg

redaktionen

Spar dig selv for besvær og ubehag

Redaktionen