• Home
  • Bolig
  • Understrygning af tegl – nyt tag på ingen tid
Bolig

Understrygning af tegl – nyt tag på ingen tid

Går du og overvejer, om du skal have skiftet taget på dit hus, fordi plasten i undertaget er begyndt at mørne og være utæt? Så bør du læse med her. Du behøver nemlig slet ikke at udskifte hele taget. Nej, du kan faktisk spare både tid og penge, ved at få foretaget en understrygning af tegl taget i stedet. Dette er en nem og billig løsning, der med garanti vil få dit tag til at fremstå som nyt igen. En stor del af danske huse har faktisk et dårligt undertag, idet mange af husene blev bygget i 1970’erne og 1980’erne. Disse huse har typisk et undertag af plastik, som ikke kan tåle de store udsving, vi har i temperaturen her i Danmark. Et undertag skal således kunne tåle både de varme temperaturer, som vi oplever om sommeren samt, det skal kunne holde tæt om vinteren. Du kan dog nemt og hurtigt løse dine tag-problemer med en understrygning af tegl taget, og ønsker du således at få et uforpligtende tilbud, kan du lige her læse meget mere om understrygning af tegl.

Forlæng dit tags levetid med en understrygning af tegl

Ønsker du at forlænge dit tags levetid, er det vigtigt, at du løbende sørger for at få tjekket op på, om alt er, som det skal være. Alle tage kræver nemlig løbende vedligeholdelse, og får du således foretaget en understrygning af tegl, undgår du nemt og hurtigt at skulle investere masse penge i et helt nyt tag. En understrygning sørger nemlig for at reparere alle utætheder samtidig med, at den gør taget mere modstandsdygtigt overfor det danske vejr. Med en understrygning af tegl vil du således slippe af med blandt andet fygesne på loftet – og hvem ønsker ikke det?

En understrygning er desuden forholdsvis simpel, og proceduren starter med, at gammelt og revnet understrygning bliver fjernet. Har taget nemlig været understrøget før i tiden, kan der godt sidde gammel mørtel og fugemasse, som skal fjernes, før det er muligt at foretage en ny understrygning. Alle de områder, der skal fuges, skal desuden forvandes, og når dette er gjort, går den egentlige understrygning eller fugning i gang.

Er du i tvivl om, om dit tag trænger til en understrygning, kan du blot følge linket øverst i artiklen. Her kan du læse meget mere om understrygning af tegl samt få et uforpligtende tilbud.

Related posts

Kickstart vinterrengøringen med en ny støvsugerslange

redaktionen

Gøre din bolig mere værd med en altan

Administratoren

Skal du bygge om?

Administratoren