Øvrigt indhold

Gør planlægning nemmere med et smart whiteboard

En arbejdsdag består typisk af mange forskellige gøremål og små, men vigtige, ting, der skal huskes. De ting ender tit på en lille lap papir eller som en note på din telefon, og det kan hurtigt blive til alt for mange små lapper papir og noter at holde styr på. Med et whiteboard slipper du for bøvlet, og du kan nemt og overskueligt få styr på dine tanker, idéer og gøremål. Et whiteboard gør det også nemt for dig at dele dine idéer og tanker med dine kollegaer, din overordnede eller dine kunder.

En tavle til væggen

Der findes mange forskellige slags whiteboards – og helt sikker et til dine behov og de i mål, som passer til din arbejdsplads. Den klassiske tavle hænges op på væggen, hvor du kan benytte bestemte tuscher, der kan hviskes ud igen, og magneter, hvis der skal hænges løbe- eller tilmeldingssedler op. Er en almindelig tavle ikke nok for dig, er det også muligt at få lavet en tavle, der monteres på hele væggen, uden synlige samlinger, så tavlen også kan bruges som projektor til videoer og billeder.

Et dynamisk whiteboard

Er du en del af et arbejdsmiljø, der har brug for mere dynamiske rammer, kan en flytbar tavle være en god idé for dig og dine kollegaer. En tipi-tavle kan køres rundt på hjul. Samtidig er der en tavle på både for- og bagside, hvilket gør det muligt for dig at dele den med en kollega, uden at der går rod i den. Hylderne imellem de to tavler gør det også nemt at opbevare papirer og kasser. En anden mulighed, hvis du gerne vil undgå montering på vægge, er et moduleret whiteboard, der også er flytbart. Her kan modulerne samles og skilles ad, så der både er plads til de små og de store projekter.

Related posts

Gulvspecialister kører ud og servicerer København

redaktionen

Er du ikke vild med træningscentre? Sådan holder du dig i gang derhjemme

Redaktion

Til dig, der leder efter et efterskoleophold på Sjælland med plads til forskelligheder

Redaktion