Øvrigt indhold

Guldsmed Bent

Står du og mangler inspiration til den perfekte årsdagsgave? Måske kan du ikke finde ud af, hvad du skal give kvinden i dit liv i fødselsdagsgave? Det kan også være, at du bare har lyst til at forkæle dig selv? Det kunne være, at du skulle tage et kig på det store udvalg af smykker hos Guldsmed Bent.

Hos Guldsmed Bent kan du finde det helt perfekte smykke, til den person du holder af. Forretningen er familiedrevet og har eksisteret siden 1975. Hvad enten du er til sølv eller guld, så kan du finde det hos Guldsmed Bent. Her har man specialiseret sig inden for forlovelsesringe, smykkelåse, diamanter, perler og reparationer, som selvfølgelig udføres på eget værksted. Med andre ord så er du i gode hænder her, hvis du ikke selv har meget kendskab til smykker.

Butikken er lokaliseret i centrum af Århus, men hvis du ikke har mulighed for at komme til Århus, så kan du finde det store udvalg online.

Smykker – kvindens bedste ven

Du går aldrig galt i byen, hvis du har tænkt dig at give et smykke til din partner. Hos Guldsmed Bent finder du smykker til enhver smag. Her finder du mærker som Gitte Soee, Per Borup samt Kleopatra.

Smykkerne fra Per Borup er designet og fremstillet i Danmark, og alle brillanter er håndfattede. Kvaliteten er altid 100% i orden og intet er overladt til tilfældighederne.

Gitte Soee er et vaskeægte kvalitets-smykkebrand, der garanterer dig høj værdi og brugsglæde for pengene. Smykkerne er inspireret af naturen på den danske vestkyst, hvor Gitte Soee er opvokset samt hendes mange forskellige udenlandseventyr verden over. Derved får du altså et unikt og kreativt smykke, som passer til enhver lejlighed.

Det velkendte smykkemærke Kleopatra er altid en sikker vinder. Her får du danskproducerede smykker i 14 kt guld og hvidguld, isat brillanter. Det bedste ved denne smykkeserie er, at smykkerne kan byttes til et smykke med større brillant indtil 2 år efter købsdatoen. Her betaler du altså bare differencen på de to smykker, og derved kan du ende med en rigtig stor brillant på fingeren – enhver kvindes drøm.

Related posts

Kør sammen til næste familie- eller firmaarrangement 

redaktionen

Løfteløsninger til virksomheder

redaktionen

Din bolig kan blive meget bedre! Du skal bare have den rette hjælp

Redaktionen