Øvrigt indhold

Undgå de typiske byggepladsproblemer – prøv med sprængning!

En byggeplads er bestemt ikke en ufarlig arbejdsplads. Der er mange tunge ting, der skal flyttes, bygninger, der skal rives ned, rekonstrueres eller bygges og en lang række sikkerhedskrav, som skal sikre byggepladsarbejderne de bedste arbejdsvilkår.

Nu har vi et forslag til endnu et sikkerhedsforbehold: Sprængning!

Sprængfarlig god sikkerhed

Det lyder måske ikke helt ufarligt at sprænge noget i luften. Men det er det faktisk. Faktisk er det mere sikkert at springe en bygning i stykker for at rive den ned fremfor at benytte sig af andre nedrivningsmetoder. Med sprængningsarbejde kan man nemlig meget præcist bestemme, hvor og hvor meget, der skal sprænges.

Der er altså mulighed for at udføre en langt mere præcis nedrivning, hvis man benytter sig af sprængning.

Det larmer meget .. lidt

Du tænker måske, at det må larme utroligt meget, når man skal springe noget i luften. Det gør det sådan set også. Det larmer bare meget – i meget kort tid.

Hvis du selv arbejder på en byggeplads – hvad enten det er rent feltarbejde, eller du sidder bagved i administrationen, så ved du også, at et af de hyppigste problemer, man skal håndtere, når noget skal bygges, rives ned eller rekonstrueres, er folks klagen over larm.

Man kan jo egentlig godt forstå klagerne. Især hvis det kommer fra folk, der bor tæt på byggeområdet. Det er svært at få et hjem til at føles som et, hvis det konstant larmer fra nabolaget. Alligevel er det også ubehageligt for de, der udfører arbejdet. De føler sig irriterende, i vejen – alt imens de blot forsøger at udføre det arbejde, de er betalt for.

En god løsning kunne jo være at forkorte larmeperioden med sprængning – hvis der da altså er noget, som skal rives ned. Såfremt der er, så foreslår vi i hvert fald at gøre det med sprængning – det er klart bedst for alle parter! Og så er det at få lov til at sprænge noget i luften også lidt at få lov til at udleve en drengedrøm, ikke?

Send forslaget videre op i hierarkiet – medmindre du er øverst, naturligvis! Du kan læse mere om jeres muligheder for sprængning lige her!

Related posts

Hvorfor købe, når du kan leje?

Redaktion

Opdag populære Bøger: En verden af læseoplevelser

Redaktionen

Guide: vælg den rette kiste til den afdøde

Redaktionen