Øvrigt indhold

Du kan godt nyde livet selvom COVID-19 er omkring

Siden marts har der været meget spekulation i, hvorvidt Corona vil være udkæmpet ved årets udgang, og/eller om virussen overhovedet var betydelig efter sommerferien. Det har vist sig at være en del mere komplekst og omfattende end som så, og der er altså ingen som kan spå hvor længe denne tilstand vil stå på.

Det har haft konsekvenser for rigtig mange brancher, specielt restaurationsbranchen og rejsebranchen har været hårdt ramt, og derfor er det også vigtigt at vi støtter om som vi nu kan, under forsvarlige vilkår vel og mærket.
Men det er svært – meget svært faktisk – for hvad kan man tillade sig, og hvad kan man ikke tillade sig?

 

Tag i spa – men brug din sunde fornuft

Man skulle nok tro at det ikke ville være sundhedsmæssigt forsvarligt at tage i spa, hvor andre mennesker befærder sig og bader i samme vand, men faktisk så har det ingen betydning. COVID-19 smitter ikke i vandet, og derfor kan man altså være helt rolig.

Det kan være forfriskende at tage en tur i spa, specielt i denne tid hvor stress fra at gå hjemme eller blot fra et generelt dårligt 2020 kan ophobe sig, og så er det altså vigtigt at man plejer sig selv.
Det er altså ikke farligt eller risikabelt for dig og kæresten/konen at læne sig tilbage i spabadet med lermasker på, og som sagt ej heller at bade. Afstand og sund fornuft muliggør mange situationer, som du måske ikke troede var mulige.

 

Tag ud og spis eller bestil udefra noget oftere

Brug lidt ekstra penge på gastronomiske forkælelser og spar tiden i køkkenet. Tag ud og spis og støt op omkring de lokale restauranter. De har det som sagt meget svært, og derfor er det vigtigt at vi gør en indsats for at holde dem i gang.

Tag familien med ud på en hyggelig aften, det vil helt sikkert være værdsat af alle medlemmer.

 

Related posts

Nu kan du tage bæredygtige sko på fødderne

redaktionen

Digitale løsninger til virksomheden

Redaktion

Er du sent ude efter årets julegaver? Sådan får du det klaret

Redaktion