Tøj og modetips

Den ultimative huskeliste til brylluppet

Et godt bryllup tager en god mængde tid og omhyggelighed at planlægge. Alligevel er det for mange svært at navigere rundt i alle de forskellige typer af planlægning – og det kan være både stressende og forvirrende. Derfor får du her en lille huskeliste over de mest essentielle elementer af bryllupsplanlægningen.

Et år inden brylluppet

Et år er ideelt at bruge på bryllupsplanlægningen, hvor man så småt begynder at starte. Et år inden brylluppet er det derfor smart at lave en overordnet plan for brylluppet og hvad der skal arbejdes på. I kan så småt begynde på gæstelisten og finde lokationen.

Et halvt år før brylluppet

Et halvt år før bryllupsfesten kan begynde at planlægge menu, underholdning, musik, pynt og så videre. Det er desuden smart at begynde søgningen efter brudekjolen samt færdiggøre den endelige gæsteliste. Du kan her finde en masse smukke brudekjoler og få gode tips og tricks med på vejen.

3 måneder før brylluppet

Når tiden nærmer sig, er det smart at være forberedt på dagens situationer. Få din kjole syet hos en skrædder, prøv din frisure hos frisøren og se brudepigerne. Færdiggør nu programmet for aftenen og præsenter den for toastmasteren.

Lige op til brylluppet

I ugerne op til brylluppet er det nu, du skal have styr på alle bestillingerne og leverandørerne. Timingen skal nemlig være perfekt på sådan en dag, så du undgår misforståelser og trælse situationer. Få de sidste skønhedsbehandlinger.

På selve bryllupsdagen

Nyd dagen alt hvad du kan – den kommer ikke tilbage. Stol på, at I har koordineret det tilstrækkeligt, så det bare kører.

Efter brylluppet

Brylluppet er bestemt ikke ovre endnu! Der er stadig flere ting, der skal gøres. En tradition er, at toppen af kagen skal spises på jeres første bryllupsdag. Det er også god stil at sende gæsterne takkekort – og så ellers bare nyde billederne og minderne.

Related posts

Briller eller kontaktlinser?

Redaktion

5 tips til at finde den helt rigtige festkjole

Administratoren

Bliv juleklar med de helt rigtige smykker

Redaktion