Tøj og modetips

Er du træt af, at du aldrig kan finde den trøje, som du leder efter?

Kender du det med, at man går og har en idé om et bestemt look og outfit oppe i hovedet, men aldrig kan finde noget i butikkerne, som matcher tanken helt præcist? Eller måske har du engang set et billede af en top, men aldrig fundet ud af, hvor den er fra? Du kan løse problemet ved at sy dit eget tøj.

Skil dig ud med dit eget tøj

I dag er der rigtig mange forretninger, som nærmest sælger det samme, fordi deres sortiment er baseret på sæsonens trends. Derfor kan det være rigtig svært at skille sig ud og gå i noget, som ikke ligner alle de andres. Hvis du vælger at sy dit eget tøj, så kan du skabe outfits og en stil, som ikke ligner nogle andres. Samtidig kan du skabe den top, som du engang så på en pige på gaden eller på et billede, men som du aldrig fandt af ud, hvor var fra. Med nogle få værktøjer kan du genskabe den slags. Det vil ikke komme til at ligne præcist i alle tilfælde, men så får du højst sandsynlig skabt en anden fin top, som ingen andre til gengæld har. Det eneste det kræver, er en symaskine, sytråd, noget stof og en kreativ sans. Janome symaskine. Når først du har fået anskaffet dig en symaskine, så vil den holde i mange år. Sytråd koster dig ikke mange penge, og stof kan findes i alle prisklasser. Meget stof kan godt være lidt dyrt i længden, men tag ud i forskellige stofforretninger og led efter nogle gode tilbud. Det handler også om at tænke kreativt, fordi måske det spraglede stof henne i hjørnet faktisk ikke ville se så dumt ud, når først du har fået lavet en trøje ud af det.

Spar penge på stoffer på andre måder

Hvis du synes, at det bliver dyrt i stof i længden, så findes der andre måder hvorpå du kan spare nogle penge på. Hvis du afsætter en dag til at tage rundt og kigge i forskellige genbrugsforretninger, så vil du helt sikkert kunne finde noget, som du enten kan rette lidt til med din symaskine, eller som du kan sy helt om. Tøjet i en genbrug er for det meste rigtig billigt, og derfor er det en måde at få rigtig billigt stof på. Du kan eventuelt mikse det med noget nyt stof. Det medvirker alt sammen til, at du får skabt din helt egen, unikke stil.

Søg inspiration på nettet

Hvis du mangler idéer til, hvad du skal sy, så kan du altid søge inspiration på nettet. Der findes flere sider, som kun er til for at inspirere dig. Du vil lynhurtigt opdage noget nyt, som du aldrig selv havde tænkt på. Du kan søge inspiration til både farvekombinationer, forskellige snit og mønstre. Skriv alle dine idéer ned eller tegn dem, så du ikke glemmer dem. Og så er der ellers bare tilbage at komme i gang!

Related posts

Briller eller kontaktlinser?

Redaktion

Find din stil med lala Berlin

Redaktionen

Vil du strikke dit eget tøj?

redaktionen