Øvrigt indhold

Forsinket valentinsdag?

Havde du også lidt for mange ting at se til den 14. februar? Glemte du helt, at valentinsdag var en ting? Så er der ingen grund til bekymring, bare rolig. For en speciel dateaften med din kæreste kan arrangeres enhver dag.

Har du lyst til at gøre lidt ekstra ud af en dateaften med din kæreste, så læs med her.

Tid til hinanden

Der er mange hverdagsting, der kan komme i vejen for hygge og afslapning med kæresten. Og også selvom I bor sammen, og føler I bruger meget tid sammen, så er det måske sjældent, at den tid er kvalitetstid, hvor I virkelig er sammen. Af den grund kan du med fordel invitere din kæreste på date derhjemme, hvor du eller I sammen laver noget lækkert mad og gør lidt ekstra ud af underholdningen.

Underholdning

Noget, du skal tænke over, når du planlægger en dateaften, er, at underholdningen helst skal være noget, I ikke plejer at lave. Hvis I plejer at se film, så lav noget andet i stedet for. Eller gør blot noget større ud af filmaftenen ved f.eks. at gøre det til en hjemmebiograf med popcorn og lyset slukket.

Du kan også gøre det lidt sjovt og købe noget sexlegetøj eller noget lingerie. Det kan enten sætte et smil på læben på din kæreste eller fremkalde et lille grin. Eller også er det lige det, I manglede. Der er mange muligheder, bare I bruger tiden på virkelig at være sammen.

God mad

Noget der er sjovt at gøre på en dateaften, er at dele opgaverne ud. Hvis I har en sexdate hver uge, så skiftes til at lave mad og stå for underholdning, og hold det gerne som en overraskelse. På den måde bliver aftenen mere speciel og vil skille sig ud fra de andre aftener på ugen. Og så er det bare om at hygge sig.

Related posts

Gode råd til at få øget salg ved store begivenheder

redaktionen

Legetøj med traditioner

redaktionen

Få hjælp af en fysioterapeut

Redaktion