Øvrigt indhold

Gør årets julefrokost til et hit

Julen er lige rundt om hjørnet, og det betyder, at det så småt er julefrokosttid. Det er denne tid på året, hvor vi for alvor slipper den indre festabe løs og giver los med snapsen i skøn symfoni med flæskesteg i lange baner, lun leverpostej med sprød bacon, snaskede frikadeller, lækre sild og alle de andre lækkerier, der hører et rigtigt julefrokostbord til. Maden og drikkevarerne er dog ikke alt – du får her nogle små, lette tips du kan bruge, til at gøre julefrokosten til et endnu større hit end sidste år.

 

Pift pakkelegen op

Vi danskere er vilde med traditioner, så der bliver ofte spillet pakkeleg til julefrokosten. Det er sjovt, og når uret er i gang og vi får lov at stjæle hinandens pakker, går de fleste af os op i legen med liv og sjæl. Der findes dog måder at pifte pakkelegen op på, så den bliver endnu mere spændende, og så der sker noget nyt – prøv for eksempel med et tema for pakkerne, eller prøv at indsætte flere regler. Eksempelvis skal alle sende deres pakker en gang til højre, når der bliver slået en tre’er, og en et’er kan betyde, at du skal give en pakke væk.

 

Lav en temafest

Hvis der er brug for flere utraditionelle ting til julefrokosten, kan du arrangere en temafest, hvor alle eksempelvis skal være klædt ud som noget bestemt. Du kan også prøve at give alle en falsk karakter, så man skal spille en anden person hele aftenen, eller hvad med at gæsterne på skift skal udføre forskellige opgaver, der er placeret under deres tallerkener?

 

Sørg for stemning og hygge

En af de vigtigste ting ved en dansk julefrokost er hyggen – ingen hygge, ingen fest, så sørg for at pynte op med julepynt og stearinlys, og hyr eventuelt en DJ til at stå for den helt rette stemningsmusik. Læs mere og klik her, hvis du vil leje en DJ.

Related posts

Byd dine udenlandske læsere velkomne

redaktionen

5 gode ting at opleve i Herning

redaktionen

Sådan undgår du rust

Redaktion

Leave a Comment