• Home
  • Rejser
  • Jyllands perfekte bud på et feriecenter
Rejser

Jyllands perfekte bud på et feriecenter

Nyder I som familie godt af miniferier, hvor I sammen har tid og ro til at af koble hovederne fra, og nyde hinandens selskab i rolige omgivelser? Skærbækcentret er et aktivt feriecenter i Jylland, hvor der både er tid til lange gåture i naturskønne omgivelser og aktiv leg i bade- og legeland, fitnesscentret og aktivitetshaller. Skærbækcentret er derfor intet mindre end den perfekte ramme for en miniferie, hvor der er plads til alles interesser.

Skærbækcentret har tilknyttet en Ferieby til deres store område, og er det rene paradis for alle legeglade sjæle. Byen er sprængfyldt med sjove hoppepuder, styrkende klatrestativer og susende gynger som får maven til at skraldgrine. Er det tid til en pause fra sjov og leg, er der også rig mulighed for at hygge om bålet, og lave sprøde snobrød med børnene.

Det alsidige feriecenter i Jylland ligger perfekt placeret i Sønderjylland idylliske omgivelser. Ikke langt derfra finder I nemlig Danmarks ældste by Ribe, det smukke marskland og Nationalpark Vadehavet. Alle sammen steder som fylder sindet med gode minder og giver et energiboost til kroppen.

Der er ikke det der mangler i Skærbækcentret. Feriecentret byder nemlig også på velsmagende retter i deres restaurant, Staffeli. Restauranten er placeret ved centrets Kunstnerhus, og byder jer velkommen til lækre a la carte-retter og specielle buffetaftener, hvor smagsløgene vil danse. Alt i alt et skønt feriecenter i Jylland, som giver plads til en afslappende ferie i familiens samvær.

 

Related posts

Den perfekte rejse til dig og venneflokken

redaktionen

Ferie: Giv børnene noget spændende at snakke om

redaktionen

Husk de praktiske ting når hele familien skal på ferie

redaktionen

Leave a Comment