Rejser

Det skal du prøve, hvis du tager til Skagen

Er I også nogle af dem, der vender snuden mod nord og drager til Skagen her i sommeren? Så forstår vi jer godt, for der er virkelig fantastisk. Skagen er der hvor de to have mødes, hvor sandet er hvidt, hvor man bliver mødt af et levende byliv, hvor der er plads til kultur, og hvor solen altid er varmest. Sidstnævnte kan selvfølgelig diskuteres, men når omgivelserne er fantastiske, er det som om, solens stråler bare omfavner ekstra meget. Og her midt i det vil vi gerne give dig prikken over i’et, og give vores bud på en restaurant, I bare må besøge.

Værn om hyggen

Der er en restaurant i Skagen, der hedder Jakobs Café, og det er stedet, man ikke må gå glip af, når man besøger Skagen. Vi synes Jakobs Café er indbegrebet af Skagen. Her vil du opleve et stemningsfuldt fristed med liv og oplevelser for alle sanser. Hvad end I er til lækkert smørrebrød, livemusik, diskotek eller special øl, så kan I få det her. Jakobs Café er kendt for at være samlingspunktet for både de gængse Skagensbesøgende og ikke mindst nye. Der er mange muligheder i Skagen, og derfor kan det også være noget af en opgave at finde hoved og hale i, hvad der er det bedste valg.

Hos Jakobs Café får i det hele, og man mærker stemningen med det samme. Her er også plads til at møde nye bekendtskaber, hvor alle er fælles om hyggen og den gode stemning. Atmosfæren er for livsnyderen, der har hang til selvforkælelse og festligt samvær. God tur!

Related posts

Sydafrika er hele verden i et land

redaktionen

Derfor skal du lease en bil til ferien

redaktionen

Tag på rejse sammen med andre

Redaktion