Øvrigt indhold

Sådan kan du få et tættere forhold til din hund

Hvis man vil forsøge at forstå hunde, så gælder det om at se på, hvor de kommer fra. Mennesker har gjort ulve tamme og igennem flere tusinde år, er de blevet avlet til at se ud på mange forskellige måder, men de har bibeholdt mange af deres instinkter. Hunde er for eksempel udprægede flokdyr og har derfor godt af at være en del af flokken af mennesker i dens hjem. Derfor er det en god idé, hvis man kæler med sin hund og træner den, fordi det er med til at etablere en slags flokfølelse.

Lad hunden møde andre hunde

Så gode som mennesker er, så er der ikke noget, som slår den ægte vare. Hvis man før har set hunde, så ved man, at de godt kan lide interaktion med andre hunde. Det kan være lidt svært at opspore, hvis ikke man kender nogen med hund, men man kan altid tage hunden med i en hundeskov. Så kan hunden få lov til at løbe lidt frit omkring og lege med andre hunde, men her skal man være opmærksom på, at ikke alle hunde er trænet ens eller lige meget.

Investér i godbidder eller legetøj

Når det kommer til at forkæle hunden lidt ekstra, så er det en meget oplagt mulighed at købe noget legetøj eller nogle gode godbidder. Det er med til at øge hundens tilværelse generelt og det er nemmere at træne hunden, hvis der er udsigt til en godbid. Det kan også være meget sjovt for mennesker at lave tovtrækning med hunden eller lege med den på anden vis, men det er også vigtigt at have noget hundelegetøj, som hunden ikke skal bruge en partner for at benytte. Så kan den nemlig bruge det i de timer, hvor ejeren ikke er hjemme, så den ikke kommer til at kede sig.

Related posts

Øg effektiviteten i din butik med et nyt kasseapparat

redaktionen

Guide til CBD olie

Redaktion

5 gode ting at opleve i Herning

redaktionen