Tøj og modetips

Din garderobe afslører dig

Det tøj du har i din garderobe, afslører mere om dit liv, end du går og tror. Hvad siger din garderobe om dig?

Udendørstypen

De fleste udendørstyper vil have en god del praktisk tøj, som passer til den type aktiviteter de begiver sig ud i. Jo mere tid man bruger på en bestemt aktivitet, jo mere udstyr har man typisk også, som passer til den aktivitet.

Praktisk tøj til udendørs aktiviteter kan være rigtig mange ting, det kunne være cargo shorts (måske fra https://molecule.dk/), som er gode til vandreture, camping og spejderlejr. Det kunne være en softshell jakke, eller et par vandrestøvler.

 

Salgsuniformen

Mænd, der har en del jakkesæt, evt. pæne, mørke jeans, og lyseblå skjorter i hobetal, arbejder ofte i en udadvendt rolle, som for eksempel B2B salg. Kvinder i samme metier har pencilskirts, pumps og habitjakker.

 

Komfort i højsædet

Er man den bekvemmelige type, som ikke bryder sig om at tøjet nager, finder man nok ikke ret meget formsyet og tætsiddende tøj. Men nærmere løse, bløde tekstiler, joggingbukser og nattøj.

 

Er du ordensmenneske?

Det er dog ikke kun dit tøjvalg, der afslører dig. Også opbevaringen af tøjet, fortæller sin egen historie.

Er tøjet altid lagt pænt sammen og på plads i skabe og skuffer, vidner det om, at du (eller den som ordner vasketøjet) værdsætter orden og overskuelighed. Når det aldrig længere end til tøjstativet, er du nok snarere den pragmatiske type, som ikke kan se idéen i at lægge tøjet væk, når det alligevel skal bruges igen senere på ugen.

Det kan også være den dovne type, som metodisk lægger tøjet sammen og på plads, fordi de ikke orker at lede efter tingene, eller risikere at skulle stryge skjorten fordi den ikke blev behandlet ordentligt fra starten af.

Har du dedikerede skuffer til hver enkelt type af tøj? Hænger skjorter og kjoler frem for at blive lagt sammen? Hver en lille detalje afslører lidt om dig. Folk der rejser meget, har typisk tøjet i praktiske bunker. Parat til, at man kan pakke de tre øverste stykker i hver bunke, og være klar til afgang på 10 minutter.

Hvad siger din garderobe om dig?

Related posts

Økologisk børnetøj fra inderst til yderst

Redaktion

4 SMYKKE GAVEIDEER DINE VENNER OG FAMILIE VIL ELSKE

redaktionen

Sådan er du som mand altid ordentligt klædt på

Redaktion