Bolig

Slip for vedligehold på dit hus

Der er altid noget at lave på et hus. Men sådan behøver det ikke være. Her er nogle løsninger, som enten er helt vedligeholdelsesfri, eller hvor behandlingerne holder i adskillige år, så du ikke skal bekymre dig om dette igen lige foreløbigt.

Udskift træ med fibercement

Træfacader kræver årligt tilbagevendende vedligehold, hvis ikke det skal rådne eller få svamp. Nu kan du dog i stedet få facadeplader i fibercement, som stadig ligner træ – hvis du foretrækker trælooket. Fibercement er vedligeholdelsesfrit, men ser samtidig virkelig godt ud.

Så når dine træfacader ikke kan mere, eller du bare er træt af dem, så overvej at udskifte dem med facader i fibercement i stedet. Det er naturligvis en kende dyrere, men til gengæld slipper du for at skulle vedligeholde dine facader uden også at skulle gå på kompromis med udseendet.

På samme måde, kan du udskifte dit eksisterende hegn (eller din hæk) med hegn lavet i fibercement. Det er flot, og så skal det aldrig hverken beskæres eller males.

Algebehandling på dit tag

Få foretaget en professionel algebehandling på dit tag. Alger er hverken kønne eller særligt gode for dit tag. Algebehandling forlænger tagets levetid, og får du det gjort professionelt, skal du ikke bekymre dig om det de næste mange år.

Har du en fliseterrasse eller anden flisebelægning, kan du i samme ombæring få dette renset også, så du slipper for alger og flisepest.

Havemøbler

Havemøbler behøver ikke være grimme for at være vedligeholdelsesfri. I dag kan du få smukke fletmøbler i polyrattan, som er komplet vedligeholdelsesfrit. Det ligner naturflet, men fås også i flere forskellige farver, for eksempel grå eller sort, hvis du foretrækker dette.

Polyrattan kan også bruges til hegn, så er du mere til det flettede look til hegnet, kan du stadig godt få dette vedligeholdelsesfrit. Så bliver det næsten ikke mere nemt og bekvemt.

Related posts

Står du og skal bruge forstærkning af spuns?

redaktionen

Derfor skal du investere i et træpillefyr

Redaktion

Indretning af husets hjerte – køkkenet

redaktionen