• Home
  • Bolig
  • Sådan får du et nyt hjem uden at flytte
Bolig

Sådan får du et nyt hjem uden at flytte

Hjem, kære hjem. En tryg base bygget på kærlighed, hygge og din personlige indretning. Det er her, du føler dig hjemme. Til tider er det dog naturligt, at du bliver fristet og inspireret af den store villa ved strandvejen, det moderne boligmagasin eller vennernes smarte indretning.

Inspirationen og motivationen til at ændre på din egen indretning daler højst sandsynligt, når den travle hverdag tager over. Undskyldningerne titter frem. Det er jo også både besværligt, hårdt og dyrt at udskifte sine møbler og ændre på indretningen. Eller er det?

Det er på tide, at du skubber undskyldningerne til siden og får fornyet din indretning, som du længe har ønsket. Du behøver trods alt ikke at flytte ud af dit kære hjem for at få en følelse af friske, nye og anderledes rum.

Ryk rundt på værelserne

Pladsen i hjemmet er tit den faktor, der får lov til at bestemme over, hvilket værelse der skal være hvorhenne. I andre tilfælde endte fordelingen af værelserne sådan, fordi flyttekassen med bøger vejede mere, end du lige troede.

Hvis du har mulighed for det, så kan du give dit hjem en fornyet energi ved at skifte værelserne rundt. Det kan være børneværelset, der bliver byttet ud med dit eget soveværelse. Det kan være gæsteværelset, der bliver lavet om til en ekstra stue.

Det er kun fantasien og pladsen, der sætter grænser for, hvordan du kan give dit hjem et frisk pust indefra. Du behøver endda ingen flyttemænd, hvis du blot får fat i et par billige møbelhunde. Det rullende bræt gør det nemt, bekvemt og smertefrit at rykke rundt på de tunge møbler.

Udskift de centrale møbler i indretningen

Når det trænger til forandring og fornyelse i hjemmets indretning, er det let at købe et par ekstra nipsting, der kan stå i vindueskarmen, reolen eller pryde den allerede fyldte væg. Midlertidigt er det også en helt fin løsning. Efter en kort periode er disse ting blot fyld og blender ind i den kedelige og hverdagsagtige indretning.

For at opnå en langt bedre effekt må du tænke stort. Hvad bygger indretningen på? I mange hjem er det de største møbler, der naturligt er blikfang og en central del af et rum. Hvis du trænger til at slå dig løs og udforske andre sider af dit hjem, er det disse møbler, som du skal skifte ud.

Det kan være, at din stofsofa skal skiftes ud med en lækker sofa i læder. Det kan også være, at du skal skifte din slidte dobbeltseng ud med en af de komfortable kontinentalsenge, som er yderst populære. Tænk stort og giv rummet mulighed for at blomstre på ny ved hjælp af store, moderne og flotte møbler.

Hvis dit budget er forholdsvis lavt, så er der ingen skam i at købe brugte møbler. Ofte er disse møbler i fantastisk stand, og du kan spare en hel del. Derudover kan du forsøge at bytte dig til andre møbler. Der er højst sandsynligt også andre personer, der gerne vil give deres eget kære hjem et anderledes og nyt look.

Related posts

Vil du gerne finde flere løbende besparelser

Administratoren

Skal du bygge til eller fra? Din guide til karnapper.

Redaktion

Gør haveplejningen til en leg med de rigtige havemaskiner

Redaktionen