• Home
  • Bolig
  • Få styr på det rette babyudstyr inden baby kommer
Bolig

Få styr på det rette babyudstyr inden baby kommer

 

Har du lige fundet ud af, at du er gravid, og er du måske lidt overvældet over den nye verden der åbner sig? Så læs med lige her, hvor vi giver nogle gode råd og tips, til babyudstyr du bør anskaffe dig før babyen kommer.

 

En babynest er uundværlig

 

Med en babynest kan du skabe de helt rette og trygge rammer for din baby, når den lige er født. Babynesten danner en god omsluttende følelse for babyen, som i de nye rammer vil føle sig utryg, efter at være opfostret inde maven.

 

I en babynest er der typisk en madras i bunden, så din baby sagtens kan ligge og sove i den, og bruge den som seng det første stykket tid. Den rar at have i hjemmet, når din baby skal sove, for med de omsluttende kanter kan du være sikker på, at din baby ikke triller nogle steder. Derfor kan du med roligt sind, få ordnet dagens andre gøremål imens din baby sove. Hvilket den gør rigtig meget det første halve år.

 

Beskyt din baby i sengen

 

Den typiske type seng til babyer er naturligvis en tremmeseng. Men denne kan godt være farlig for din baby, da ripperne kan give problemer for dit barns arme og ben, hvis den får dem ind i mellem dem.

 

Det er er derfor en rigtig god idé at købe en sengerand også. Sengeranden giver ikke kun beskyttelse rundt i kanten af sengen, den kan også give sengen et pift i indretningen, så det ikke bare er en hvid seng.

 

Tænk også på dig selv

Når du skal til at amme eller give flaske, så kan det godt blive en hård omgang for dine arme og nakke. For selvom din nyfødte baby måske ikke vejer mere end 3-4-5 kg. Så kan det være en tung belastning, at sidde med babyen i op til flere timer dagligt.

Med en ammepude kan du derfor for ultimativ støtte til både nakken og armene, så det bliver en anelse sjovere at sidde og amme.

Disse 3 ting af nogle af de vigtigste ting du bør anskaffe dig. Men der er naturligvis mange flere ting, som du skal ud og investere i.

Related posts

Plankeborde – Sådan finder du kvalitetsborde der holder i mange år

Redaktion

Spar penge, når du skal lave el i huset

Redaktion

3 tips om el-installationer i hjemmet

Redaktion