• Home
  • Rejser
  • Ferieguide: derfor er det en god idé at bestille skiferie allerede nu
Rejser

Ferieguide: derfor er det en god idé at bestille skiferie allerede nu

Er du en af dem, der nyder at komme ned til sne, kulde og massevis af lækkert skiløb hver vinter? Er du vild med at suse ned af pisterne i de smukke bjerge i Østrig, Frankrig eller Italien? Så bør du komme i gang med at kigge efter den kommende vinters skiferie nu – læs med her for at finde ud af, hvorfor.

 

Vær sikker på at få den rejse, du ønsker

Nu hvor sommeren er slut, og de fleste er kommet hjem fra ferie, begynder mange at tænke på næste ferie. September og oktober er de helt store måneder for salg af skiferier, og hvis du gerne vil være sikker på at få lige præcis den rejse, du ønsker, gælder det altså om at være ude i god tid. Især i højsæsonen mellem uge 5 og 10 er der ekstra travlt på skidestinationerne, så hvis du ved, at du skal rejse i den periode, er der endnu mere grund til at få bestilt snarest muligt. Også hvis I er en større flok, der gerne skal bo sammen, er det anbefalelsesværdigt at få bestilt nu, så I er sikre på at få en indkvartering, der både er i god stand, har en god placering i forhold til lifte og pister og som har plads til jer alle.

 

Rejsekonsulenterne har bedre tid til at rådgive dig

Nu, hvor rejseselskaberne endnu ikke bliver kimet ned af ivrige skigæster, har rejsekonsulenterne bedre tid til at tage sig af den enkelte gæst. Fordi der endnu ikke er 10 personer i kø på telefonlinjen, stresser sælgerne mindre, og er derfor bedre og mere villige til at rådgive dig om din næste skiferie. Det er muligt at få en bedre dialog med konsulenterne, hvorved du får et bedre grundlag for at beslutte, hvor din næste skiferie skal gå hen. Vil du gerne bestille skiferie nu, men har ikke råd til det? Klik her for at låne penge nemt og hurtigt.

Related posts

Giv en rejse i gave

redaktionen

Redaktion

Pas på dem du holder mest af med en autostol

Redaktion

Leave a Comment