• Home
  • Bolig
  • Skab overblik med en whiteboardtavle
Bolig

Skab overblik med en whiteboardtavle

Der er ofte en masse ting at holde styr på i hverdagen, og omfanget tager kun til, jo ældre man bliver. Derfor er der tit en god chance for at glemme vigtige aftaler, gøremål, mærkedage osv., hvilket kan virke ganske stressende på mange mennesker. Der findes imidlertid en glimrende måde til at huske på de vigtige ting og dermed skabe overblik i hverdagen – det handler nemlig i høj grad om visualisering, og her kan en whiteboardtavle komme dig til undsætning i mange forskellige situationer. Hvis du læser med i det nedenstående, kan du forhåbentlig tage lidt nyttig viden med på vejen omkring whiteboards og deres fordele.

Whiteboards – værd at vide

Tavlerne har grundlæggende en stålemaljeret overflade, og de kommer i mange udgaver med forskellige mål og funktioner. De findes bl.a. som almindelige ophængstavler til forskellige overflader og som flipover-modeller på hjul, hvilket gør dem dejligt mobile. Der findes også modeller til udendørs brug, der er mere hårdføre over for vind og vejr. Tavlen bør rengøres ca. hver anden dag, og det kan let gøre med en tilhørende rensevæske og en simpel karklud. Hvis du er på jagt efter god og billig en af slagsen, kan du købe din whiteboard tavle her.

De multifunktionelle fordele

Whiteboards bruges i et væld af forskellige sammenhænge, både privat såvel som erhverv, hvor størrelsen ofte afgøres af tavlens tiltænkte brug. Whiteboards er geniale til at huske dagens gøremål i privaten, i mødesammenhæng på arbejdspladsen, eller til forskellige former for undervisning. Fælles for alle situationerne er, at tavlen kan bruges til at skabe overblik gennem en visualisering af indholdet og de skriftlige budskaber. De fleste tavler er magnetiske, så de kan også bruges i forbindelse med opsætning af billeder og piktogrammer, hvilket især er gavnligt for børn i folkeskolen, på SFO og lign. i forbindelse med at skabe det nødvendige overblik.

 

Related posts

Sådan får du en flot græsplæne

Redaktion

Derfor burde man skifte til et Cembrit enternit tag

Redaktion

Sådan får du styr på garagen

redaktionen

Leave a Comment