Øvrigt indhold

Driver du en kirke? Derfor bør du anskaffe dig en katafalk

At drive en kirke er ofte et meget alsidigt job. Der vil være de gode glade dage, disse finder for det meste sted når der skal afholdes et bryllup eller en barnedåb i kirken. Ligesom der findes de gode dage, vil der også være de mere hårde dage. Dette er ofte i forbindelse med en begravelse.

I forbindelse med en begravelse vil stemningen nemlig ofte være mere trykket, og der vil være en del som skal forberedes. Dog er det ingen hemmelighed at vi alle en dag skal gå bort, og derfor er en begravelse også en uundgåelig del af arbejdet i en kirke. Derfor kan det mange være en god ide at anskaffe det nødvendige udstyr, dette er fx en katafalk. Ønsker du at vide mere om hvorfor det er en god ide at have en katafalk i kirken, kan du læse med her.

Du flytter kisten så skånsomt og forsigtigt som muligt

Den første grund til at du bør anskaffe dig en katafalk, er at det er den mest skånsomme måde at flytte en kiste på. Her undgår du nemlig at skulle bøvle med kisten, og du sikre at den hele tiden ligger komplet vandret som den skal. På den måde sikre du at kisten fx ikke bliver tabt eller ridset.

Dine medarbejdere er under mindre belastning

En anden grund til at en katafalk er et vigtigt udstyr i enhver kirke, er at en kiste kan være særdeles tung. Dette skyldes primært at det ikke kun er selve kisten som vejer, men også personen i kisten.

Dette gør at dine medarbejdere ofte skal lave nogle meget tunge løft, som belaster både deres knæ, ryg og skuldre. For at skåne dine medarbejdere er det derfor en god ide at have en katafalk, som kan gøre alt løfte arbejdet for dem.

Related posts

Går du med tankerne om at starte din egen virksomhed?

Redaktion

En bil med plads til hele familien

Redaktion

Derfor bør du købe en brugt bil

redaktionen