Tøj og modetips

Økologisk børnetøj fra inderst til yderst

Børnetøj kommer i mange forskellige kvaliteter og varianter – og eftersom at børn har en sart hud, er det derfor vigtigt at vælge det rigtige tøj til de mindste. Økologi og bæredygtighed er vigtige begreber, som ofte er på alle nybagte forældres bevidsthed. Lad os derfor se nærmere på, hvilke kvaliteter du bør kigge efter, når du ønsker at klæde dit barn godt på – og samtidig tænke på miljøet.

Lækre materialer fra Parcellet

Bomuld er et fantastisk materiale, som både er behageligt og samtidig fantastisk til at temperaturregulere. Bomuld er samtidig et materiale, hvortil der findes gode alternativer, som er bedre for miljøet. Det drejer sig om materialer såsom hamp, lyocell eller hør. Forbrugere kan med fordel holde øje med markedet, da der hele tiden kommer nye materialer til. Hvis man ønsker at gøre noget godt for miljøet, kan man også vælge at købe secondhand eller selv give sit børnetøj videre til andre forældre.

Skandinavisk børnetøj fra Konges Sløjd

Konges Sløjd skaber lækkert børnetøj i skønt, skandinavisk design med stor fokus på bæredygtighed. Vi har kun én jord, og det er vigtigt at passe på den, derfor har Konges Sløjd stort fokus på fremstillingsprocesser og materialer – alle produkter er naturligvis fremstillet under gode arbejdsforhold. Brandet laver foruden tøj også legetøj og andre brugsting til både små og store børn. Kongens Sløjd har skabet et helt univers, som sagtens kan kombineres med dit barns eksisterende garderobe. Det stilrene design kan bruges af flere generationer og vil skabe glæde for mange børn.

Related posts

Tanker angående fødselsdage og gaver

Redaktion

Lækkert tøj til kvinder

redaktionen

Fødderne er vigtige at passe godt på

Redaktion